Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Strandröplabdás hétvégét rendeztek a szombathelyi Tófürdőn

2017-08-07, 14:34
   |   Kategória: Sport
A három napos rendezvénnyel már 16. alkalommal emlékeztek az egykori játékostársra, barátra, Kovács “Kokó”Tiborra.  
Hosszú esztendők  óta hagyomány már Szombathelyen, hogy augusztusban strandröplabdás hétvégét szerveznek a Tófürdön. Ilyenkor szinte minden korosztály képviselői kilátogatnak a strandra, hogy egy jót sportoljanak és elbeszélgessenek a rég nem látott barátokkal. A program része minden évben egy rövid megemlékezés is. “Tizenhatodik éve emlékezünk meg egy igazi sportemberről, Kovács “Kokó” Tiborról ezzel a három napos strandröplabda rendezvénnyel. Hogy mi is a célunk? Az, hogy itt a városban megpróbáljuk a röplabdázást kedvelőket összegyűjteni és megpróbáljuk megmozgatni" - mondta Bedőcs Gergely, a Szombathelyi Sportiskola főszervezője.

Az idei évben megtisztelte jelenlétével a rendezvényt a kilencven esztendős  Kocsis Attiláné. A magyar röplabdázás edzőlegendája mesélt élményeiről, többek között arról a három olimpiáról, melyekre kivezette a női válogatotat. Emellett pedig részt vett a díjak, érmek átadásában is. “Én azt hiszem, hogy a régi élmények talán doppingnak szolgálnak az utódoknak. Az embereknek és főként az edzőknek, hogy ugyanolyan lelkesedéssel csinálják a dolgukat, mint annak idején én csináltam" - fogalmazott Kocsis Attiláné

A háron nap egyértelműen azt igazolta, hogy Szombathelyen a röplabdázás a legnépszerűbb sportágak közé tartozik. Remélhetőleg a TAO-s támogatásnak köszönhetően még többen kezdenek majd el hódolni ennek a remek játéknak. Akár a strandon, akár teremben.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb