Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Újabb Haladás vereség

2017-08-09, 16:56
   |   Kategória: Sport
Negyedik bajnoki mérkőzésén a harmadik vereségét szenvedte el a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Paksi FC  otthonában kaptak ki 2.0 arányban és ennek köszönhetően visszacsúsztak a tabella tizedik helyére.
A két pocsék formában lévő csapat összecsapásán egészen a 30. percig kellett várni az első valamire való helyzetre, ám ekkor Bartha szenzációs kapáslövése után Királynak hatalmasat kellett védenie. Nem sokkal később a Haladás is megszerezhette volna a vezetést, de Ramos a jobb oldali kapufát találta telibe. A második félidő elején azonban már gólnak is tapsolhattak a nézők: Bertus szöglete után Szabó egészen közelről vette be Király kapuját. A 2:0-ás végeredményt pedig Bartha állította be a 62. percben, amikor egy kipattanó labdát helyzett nagyon okosan a bal alsó sarokba. “Ahogy telt az idő átvettük a ritmust, átvettük a játékot. A végére egészen jól futballoztunk. A két gólon kívül még kidolgoztunk három-négy nagy helyzetet. Ezeket azért be kellene rúgni, de most a győzelem volt a lényeg hazai pályán" - mondta Csertői Aurél, a Paksi FC vezetőedzője.

A helyzetek alapján a hazai környezetben játszó Paks egyértelműen megérdemelte a győzelmet. Bár ha 0:0-ás állásnál Ramos lövése a kapufáról nem kifelé, hanem befelé pattan, akkor minden valószínűség szerint másképp alakul a mérkőzés végkimenetele is. “Nagyon fontos lenne, hogy azt a bizonyos első gólt mi rúgjuk. Most a Paks kihasználta, hogy nekik sikerült megszerezniük. Ott volt egy tíz perces rövidzárlatunk és a gólra gólt tudtak szerezni" - értékelt Mészöly Géza, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetőedzője.

Újabb vereségének köszönhetően a Haladás csapata visszacsúszott a tabella tizedik helyére. A vasiak legközelebb szombaton 18 órakor lépnek pályára bajnoki mérkőzésen, amikor az újonc Balmazújváros együttesét fogadják Sopronban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rövid hírek
  Rövid hírek AGORA Műhely Szombathelyen - Bemutatták az LMP szombathelyi képviselő-jelöltjét-  Megnyílt Hatos Csaba festőművész kiállítása. 
 • Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai
  Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai Biológia tagozatos diákjaink, tanáraik vezetésével szakmai úton vettek részt Budapesten. A 38 jelentkező megtekinthette a…
 • Natúrparki fórum a Hegyháton
  Natúrparki fórum a Hegyháton Mit jelente a térségnek, ha natúrparkként működhetne? Ezt a kérdést tette fel az a fórum,…
 • „Gyermekszemmel-2018”
  „Gyermekszemmel-2018” A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola tanítói munkaközössége – Csiszár Csilla munkaközösség vezető (tel: 06 30 4116438) irányításával…
 • Megelevenedett történelem
  Megelevenedett történelem Immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg gimnáziumunk a Kárpáti Kelemen megyei történelem csapatversenyt nyolcadik osztályos diákok…