Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Győzött a Haladás

2017-08-14, 14:14
   |   Kategória: Sport
Két vereséget követően ismét győzött a Haladás élvonalbeli labdarúgócsapata. A szombathelyiek ezúttal a Balmazújváros együttese ellen nyertek 3:1 arányban és ennek köszönhetően feljöttek a tabella hetedik helyére.
A bajnokság ötödik fordulójában a több sebből is vérző Haladás az idegenben még veretlen Balmazújváros együttesét fogadta Sopronban. A szombathelyiek már a 4. percben megszerezhették volna a vezetést, ám Ramos néhány centiméterrel a jobb alsó sarok mellé helyezett. A csatár a 22. percben javított: 11-est harcolt ki csapata javára, amit Williams magabiztosan gólra is váltott.

A vendégek az első félidő hajrájában óriási  erőket mozgosítottak az egyenlítés érdekében, ám Király előbb Póti, majd pedig Kovács lövésénél védett nagyot. A Haladás a második játékrész közepén kapott ismét lábra, és a 70. percben sikerült is növelni az előnyt: Medgyes centerezését követően Williams szerezte meg idénybeli harmadik találatát. A balmazújvárosiak kétgólos hátrányban sem adták fel, a 77. percben Vajda csodás találatával szépítettek is. Sokáig azonban nem örülhettek, mivel egy perccel később Jagodics életerős fejesével 3:1-re alakította az eredményt. A hajrában még Williams lőtt ugyan egy kapufát, de az állás már nem változott. A Haladás győzelmének köszönhetően feljött a tabella hetedik helyére. Mészöly Géza együttese csütörtökön 18 órakor a gyengélkedő Ferencváros otthonában lép pályára bajnoki mérkőzésen.   
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb