Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új játékosok az AVUS csapatában

2017-08-29, 21:40
   |   Kategória: Sport
Hat új játékosát mutatta be sajtótájékoztató keretében az OB I-be felkerült  Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület. A szombathelyiek négy magyar, valamint két külföldi pólóssal erősítették meg túlnyomóan sajátnevelésű fiatalokból álló keretüket.
Kiss Csaba a Szeged, Polovicz Krisztián a Kaposvár, Baj Marcell a KSI, míg Garancsy András a Tatabánya csapatából szerződött Szombathelyre. Rajtuk kívül a szerb Ivan Bassara, valamint a kazah Rustam Ukumanov érkezett a vasi együtteshez. Közülük egyértelműen a 39 esztendős Kiss Csaba számít a legnagyobb fogásnak. Az Európa-bvajnoki címmel is büszkélkedő vízilabdázó még véletlenül sem levezetni érkezett az AVUS-hoz. “Hogyha én levezetni szeretettem volna, akkor maradtam volna a szülővárosomban, ahol minden adott volt ehhez, mármint a levezetéshez. Én pontosan azt a kihívást kerestem, amit már szerintem itt egy hónap után meg is találtam. Itt azt érzem, hogy a játékosok harapnak, a klub vezetése pedig komolyan gondolja azt, hogy fejlődés" - fogalmazott Kiss Csaba vízilabdázó.

A szombathelyi együttes gőzerővel készül az októberi bajnoki rajtra, melyen a világ egyik legjobb csapata, a Szolnok látogat majd a vasi megyeszékhelyre. A gárda  minimális célja természetesen a bentmaradás lesz, de azért mernek nagyobbat álmodni. “Elsődleges cél a bentmaradás az OB I-ben. Az, hogy stabilan megvessük a lábunkat. Szeretnénk azért feljebb végezni. Tavaly is a bentmaradás volt az elsődleges célunk. Nyilván itt nem lehet olyanokat várni, mint ami tavaly volt, de mindent megteszünk azért, hogy feljebb jussunk" - mondta Juhász Tibor, az AVUS elnöke.

A szombathelyi szurkolók legelőször a csütörtökön kezdődő hazai rendezésű villámtornán láthatják majd az új szerzeményeket. A fedett uszodában az AVUS a nyitónapon 10 óra 50 perckor száll majd vízbe a Tatabánya csapata ellen.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb