Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Valamennyi légiósa megérkezett a Falco KC kosárlabdacsapatának

2017-09-04, 15:08
   |   Kategória: Sport
Szrecsko Szekulovics játékoskeretéből már csak a három magyar válogatott hiányzik. A vasi gárda szeptember 12-én játssza az első edzőmeccsét.
Szokatlanul korán, már szeptember elején teljes a Falco kosárlabdacsapatának játékoskerete. Az öt légiós már meg is érkezett Szombathelyre és edzésre jelentkezett. Rajtuk kívül csupán az a három játékos hiányzik, aki a válogatottal készült az Európa-bajnokságra. Tóth Norbert és Perl Zoltán még most is a kontinenstornán szerepel, Váradi Benedek pedig haza jöhet, mivel nem került be a nemzeti csapat utazó keretébe. “Nálunk most is hiányzik a két válogatott. Váradi Benedek visszajött, de adok neki pár szabadnapot, mert nem volt neki szabadsága. Szinte a bajnokság után indult a válogatott felkészülése. Kell egy kicsit kikapcsolni" - mondta Szrecsko Szekulovics, a Falco-Vulcano Energia KC vezetőedzője.

Az öt légiós közül Govens, Pusztahvar és Zsigeranovics a tavalyi szezonban is a sárga-feketéket erősítette. Norfleet a Zalaegerszeg, míg Boriszov a Szolnok csapatából érkezett a  szombathelyiekhez. A fiatal Kucsora Csaba pedig a MAFC mezét cserélte el a Falcóéra. A 19 esztendős tehetséges kosarast több klub is hívta, de ő a vasiakat választotta. “Nagyon fontos volt nekem az edző, hogy egy jó edzővel dolgozhassak a következő évben. A játékosok és az egész klub  nagyon bizalomgerjesztő volt, és ezért igazoltam ide" - fogalmazott Kucsora Csaba, a Falco-Vulcano Energia KC kosárlabdázója.

A Falco napi két tréninggel készül a bajnokságra és a nemzetközi kupaszereplésre. Addig azonban természetesen sok edzőmeccset is játszanak majd. Legelőször szeptember 12-én a Kaposvár együttesével csapnak össze idegenben.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rövid hírek
  Rövid hírek AGORA Műhely Szombathelyen - Bemutatták az LMP szombathelyi képviselő-jelöltjét-  Megnyílt Hatos Csaba festőművész kiállítása. 
 • Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai
  Szakmai úton jártak a Premontrei diákjai Biológia tagozatos diákjaink, tanáraik vezetésével szakmai úton vettek részt Budapesten. A 38 jelentkező megtekinthette a…
 • Natúrparki fórum a Hegyháton
  Natúrparki fórum a Hegyháton Mit jelente a térségnek, ha natúrparkként működhetne? Ezt a kérdést tette fel az a fórum,…
 • „Gyermekszemmel-2018”
  „Gyermekszemmel-2018” A Szombathelyi Derkovits Gyula Általános Iskola tanítói munkaközössége – Csiszár Csilla munkaközösség vezető (tel: 06 30 4116438) irányításával…
 • Megelevenedett történelem
  Megelevenedett történelem Immár tizenkettedik alkalommal hirdette meg gimnáziumunk a Kárpáti Kelemen megyei történelem csapatversenyt nyolcadik osztályos diákok…