Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Jáki úti rendelő

Közel 90 millió forintból megújul a Jáki úti orvosi rendelő épülete. A külső hőszigetelés és színezés már elkészült, kicserélték a nyílászárókat, hamarosan kialakítják az új fűtési rendszert. A fejlesztésnek köszönhetően gazdaságosabbá válik az üzemeltetés.
Új külsőt kapott a Jáki úti orvosi rendelő épülete: leszigetelték és átfestették a homlokzatot, a bejáratnál az elhasználódott plexi szélfogót üvegre cserélték, a régi emeleti faablakok helyett műanyag nyílászárókat építettek be. Szigetelik a pince- és padlásfödémet, a lapradiátorok helyére újakat szerelnek fel, és korszerűsítik az egész fűtési rendszert.

Illés Károly - alpolgármester

"Egy hőszivattyú illetve napelemes rendszer kerül beépítésre, ami majd az energiát szolgáltatja. A projekt fontos eleme, hogy Szombathely CO2 kibocsátásához ezek a projektek nagyban hozzájárulnak, hiszen ezzel a CO2 kibocsátás csökkenthető, valamint üzemeltetés szempontjából hatékonyabb lesz."

Az épület belső terei az előző években folyamatosan újultak: nyílászáró- és burkolatcsere is történt. A mostani, 89 millió forint értékű fejlesztés az Egészségügyi Alapellátók Energetikai Korszerűsítése program részeként valósul meg.    

Legli Veronika - háziorvos

"Az energiatakarékos rendszerek beindulásával környezetkímélő, gazdaságos fűtésrendszerünk lesz, a belső felújítások is folyamatban vannak. Amikor ez elkészül, akkor válik igazán teljessé ez a rendszer, de már ennek is nagyon örülünk, hogy ilyen szépen megtörtént a felújítás kívülről."

A Jáki úton egy gyermekorvos, három felnőtt háziorvos és védőnő is rendel, közel tízezer beteg tartozik a körzethez. A jövőben az "egy orvos-egy rendelő" elv alapján további átalakításokat terveznek.

Ágh Ernő - önkormányzati képviselő

"A bővítés lehetőségét megnéztük az emeletre vonatkozóan, a gyermekorvosi rendelő felkerülne az emeletre a hozzá kapcsolódó lifttel, és a könyvtár is egy korszerűbb, átalakított részen kapna helyet."

A régi, töredezett lapok helyett új aszfaltburkolatot kapott a rendelő előtti járdaszakasz a Tinódi utcáig, ezzel sokat javult az épület gyalogos megközelíthetősége. Az energetikai program keretében korszerűsítik még a Váci úti orvosi rendelőt és nyugdíjas klubot is.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb