Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hamis szoftverekkel vizsgálták a járműveket

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei a Járműipari  Forgalmazók Szellemi Tulajdon-védelmi Szakmai Egyesületének (JAF) munkatársaival  együtt ellenőrizték a győri, soproni és mosonmagyaróvári autószervizeket.
A közös ellenőrzések alkalmával négy műhelyben összesen  57 illegális jármű-diagnosztikai szoftvert talált a NAV Győr-Moson-Sopron Megyei  Vám- és Pénzügyőri Igazgatóságának és a JAF munkatársai.

A szoftvereket tartalmazó laptopokat,  jármű-diagnosztikai műszereket, külső meghajtókat, DVD-ket a pénzügyőrök  lefoglalták és valamennyi ügyben, összesen 16,5 millió forint vagyoni hátrányt  okozó szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése bűncselekmények  gyanúja miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. 

Az ellenőrzések közben a műhelyekben lejátszott  zeneszámok tekintetében a zeneszolgáltatások, és az alkalmazottakkal  kapcsolatosan a foglakoztatások jogszerűségét is vizsgálták a pénzügyőrök. Az  előzetes szakvélemények alapján összesen 1 733 másolt zeneszám vonatkozásában a  többszörözés történt és a nyilvános zeneszolgáltatás engedélyezése is elmaradt.  Egy esetben találtak olyan foglalkoztatottat, akinek a bejelentését a  munkáltatója elmulasztotta.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb