Nyomtatás

Garázdaságok és súlyos testi sértés

2014-09-07, 12:47
   |   Kategória: Sziréna
Rendőrségi hírek az elmúlt huszonnégy órából.
Szombathely egyik utcájában intézkedtek a járőrök egy zalalövői lakossal szemben 2014. szeptember 6-án, mivel a 22 éves férfi előzetes szóváltást követően bántalmazott két bögöti személyt. K. Józsefet előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy helyi férfit fogtak el a járőrök egy jáki rendezvényen 2014. szeptember 7-én, mivel egy vitát követően bántalmazott egy másik helyi férfit, aki az ütés következtében az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérülést szenvedett. A 29 éves Sz. Csabát előállították és kihallgatták. Vele szemben súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A vaskeresztesi szüreti mulatságról állítottak elő a járőrök egy 60 éves bécsi férfit 2014. szeptember 7-én, mivel összeszólalkozott egy felsőcsatári férfivel, majd arcon ütötte. K. Tibort kihallgatták és vele szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.