Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Lopás, baleset, verekedés

Rendőrségi hírek az elmúlt huszonnégy órából.
Szombathely egyik üzletében V. G. 35 éves helyi lakos 2014. december 20-án szeszesitalt és édességeket próbált meg ellopni. Cselekményét a a biztonsági szolgálat munkatársa észlelte és a rendőrség kiérkezéséig visszatartotta a férfit. Vele szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Közúti közlekedési baleset történt a 8704-es számú út Rábahídvég és Sorokpolány közötti szakaszán 2014. december 20-án 8 óra 56 perckor. Egy férfi járművével Sorokpolány irányába közlekedett, amikor egy előzés után egy balra ívelő kanyarban megcsúszott, és a menetiránya szerinti baloldali árokba sodródva felborult. A balesetben a gépkocsi vezetője megsérült. Az eset körülményeit a Szombathelyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Két fiatal verekedett össze Körmenden 2014. december 20-án. Előzetes szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást az utcán, amelynek következtében mindketten megsérültek. A rendőrök elfogták és kihallgatták őket. Velük szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Körmendi Rendőrkapitányság.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb