Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Biciklimentő akció a Tófürdőn

Évente több mint tízezer kerékpárt lopnak el, de ha meg is találják ezeket a nyomozás során, ritkán kerülnek vissza a tulajdonoshoz. Ezen próbál segíteni a rendőrség biciklimentő akciója.
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai ezúttal a szombathelyi Tófürdő bejáratánál várták a kerékpár tulajdonosokat az ingyenes regisztrációra. Viktória a gyermekek kerékpárját regisztráltatta a rendőrség Bike Safe rendszerébe. "A három gyerekemből kettő gyerkőcöm jár iskolába és úgy gondolom, hogy a suliban elég könnyen elveszhetnek a biciklik, persze ha nem szándékosan is. Így biztonságban tudom a gyerekek biciklijeit, hogyha elvesznek, akkor könnyebben megtaláljuk őket" - mondta Horváth Viktória

A bike safe ingyenes lehetőség: a kerékpárt regisztrálják egy online rendszerbe alvázszámmal, fényképekkel, valamint a tulajdonos adataival. "Ha történne a kerékpárral vagyon elleni bűncselekmény, tehát ha ellopnák ezt a kerékpárt, akkor a regisztrációs szám alapján és a felvitt értékek alapján gyorsabban tudja ezeket a kerékpárokat a rendőrség megtalálni és beazonosítani" - hangsúlyozta Németh Andrea kiemelt főnyomozó.

Ugyanitt Bűnmegelőzési Strandparti keretében vagyonvédelemmel, bűnmegelőzéssel kapcsolatos tanácsadással is várták az érdeklődőket a rendőrség munkatársai.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb