Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

A Magyar Művészeti Akadémia legutóbbi (2019. december 3-i) közgyűlésén rendes és levelező tagokat választott. 

A Magyar Művészeti Akadémia Népművészeti Tagozatának akadémikusai és köztestületi tagjai a magyar kultúra napja alkalmából kiállításon mutatják be azon alkotásaikat, amelyeket nemzeti imádságaink, egyházi himnuszaink és népénekeink inspiráltak.

A Magyar Művészeti Akadémia rendezvényei a magyar kultúra napján

Reflexiók Emil Brix és Erhard Busek Középe-Európa újragondolása c. könyvére

Hagyományosan - immár 10 éve minden évben elhozzák Szombathelyre is a betlehemi lángot, melyet  2019. december 19-én 18 órakor fogadtunk prézesünkkel Sándor atyával és titkárunkkal - Hédivel együtt a Batthyány templomban. 

Ismét egy Feiszt György-előadást hallhatunk a most következő hétfőn Első világháborús emlékek Vas megyében címmel a szokott időben és helyen, azaz öt órakor a megyei könyvtár földszinti előadótermében. 

Miért Közép-Európában dől el Európa jövője?

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) rendezvénye

Michael August Blume, Magyarország apostoli nunciusa olasz nyelven tartotta meg előadását az afrikai kontinensen eltöltött 29 évnyi szolgálatáról és missziójáról október 9-én a Premontrei Gimnáziumban. 

A Savaria Történelmi Karnevál szervezői, valamint a Civil Információs Centrum munkatársai sok szeretettel meghívják önt és munkatársait egy közös sajtóreggelire, ahol a Savaria Történelmi Karnevál civil indíttatású programjait ismerhetik meg.

Koszorúzás, megemlékezés és filmvetítés

Idén nyáron is főszerepet kap a komolyzene Bozsokon és Kőszegen. Az Alpokalja Művészeti Napok foglalja mostantól magába a Bozsoki Zenei Fesztivált, mely keretében kéz a kézben szerveznek eseményeket az Alpokalja térségében.

24. alkalommal rendezi meg Nyári Egyetemét Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK), a Társadalmi és Európai Tanulmányok Intézetével (ISES) és a Pannon Egyetemmel együttműködve.

Az „Age-friendly Region” határon átnyúló együttműködés célja, hogy az idősek és családtagjaik minél tovább maradhassanak megszokott környezetükben. Az INTERREG projekt egyik alappillére az esetmenedzsment bevezetése, amely nagy segítség lehet a szépkorúaknak.

Falvak Kultúrájáért Alapítvány küldetése a kulturálisan hátrányos helyzetű települések életminőségének fejlesztése, a kulturális örökség ápolása, valamint az egyenrangú kultúrák együttműködésének elősegítése. 

Jövőre lesz 70 éve, hogy Magyarországon a szerzetesrendek működési engedélyét a kommunista államvezetés megvonta. 

Tudomány a kocsmában sorozat

Ipar városból kreatív városba – A győri példa