Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Miért Közép-Európában dől el Európa jövője?

A kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK) rendezvénye

Michael August Blume, Magyarország apostoli nunciusa olasz nyelven tartotta meg előadását az afrikai kontinensen eltöltött 29 évnyi szolgálatáról és missziójáról október 9-én a Premontrei Gimnáziumban. 

A Savaria Történelmi Karnevál szervezői, valamint a Civil Információs Centrum munkatársai sok szeretettel meghívják önt és munkatársait egy közös sajtóreggelire, ahol a Savaria Történelmi Karnevál civil indíttatású programjait ismerhetik meg.

Koszorúzás, megemlékezés és filmvetítés

Idén nyáron is főszerepet kap a komolyzene Bozsokon és Kőszegen. Az Alpokalja Művészeti Napok foglalja mostantól magába a Bozsoki Zenei Fesztivált, mely keretében kéz a kézben szerveznek eseményeket az Alpokalja térségében.

24. alkalommal rendezi meg Nyári Egyetemét Kőszegi Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI-iASK), a Társadalmi és Európai Tanulmányok Intézetével (ISES) és a Pannon Egyetemmel együttműködve.

Az „Age-friendly Region” határon átnyúló együttműködés célja, hogy az idősek és családtagjaik minél tovább maradhassanak megszokott környezetükben. Az INTERREG projekt egyik alappillére az esetmenedzsment bevezetése, amely nagy segítség lehet a szépkorúaknak.

Falvak Kultúrájáért Alapítvány küldetése a kulturálisan hátrányos helyzetű települések életminőségének fejlesztése, a kulturális örökség ápolása, valamint az egyenrangú kultúrák együttműködésének elősegítése. 

Jövőre lesz 70 éve, hogy Magyarországon a szerzetesrendek működési engedélyét a kommunista államvezetés megvonta. 

Tudomány a kocsmában sorozat

Ipar városból kreatív városba – A győri példa

Nagykanizsai sajtótájékoztatón hangzott el, hogy széleskörű civil összefogással méltó emléket állítanak egy – a legfiatalabb - ’56-os kanizsai mártírnak.

Hübner János nemzetőrre emlékeztek. A jövő zenészei gálakoncerten léptek fel.

Ülésezett a jogi és társadalmi  kapcsolatok bizottsága - Életmentő Pont lett a Bartók Terem - Zenei műveltségi verseny a Neumann-iskolában - Sajtótájékoztató a Tóth Géza Súlyemelő emlékversenyről.

Negyedik évadát kezdi a Vasi Kaleidoszkóp című műsor, amelyet a Szombathelyi Médiaközpont a Vas Megyei Önkormányzat támogatásával hat helyi televízióval együttműködésben készít. A kéthetente jelentkező adás beszámol a térség legfontosabb eseményeiről, és eljut a megye szinte minden lakójához.

Közvetlenül Brüsszeltől nyert jelentős támogatást a Szombathelyi Médiaközpont. A pénzből nyugat-dunántúli és határon túli csatornák nézői számára készül uniós témájú műsor. A pályázati sikert sajtótájékoztatón jelentették be.

Iskolai beiratkozás időpontja. Petíció az agrártámogatások megmaradásáért. 90. születésnapja alkalmából köszöntötte Puskás Tivadar polgármester Farkas Józsefnét.

Megemlékeztek vitéz Both Béláról halálának évfordulóján - Képes éléménybeszámoló Ukrajnából és Moldovából - Rozán Eszter új kötetének  bemutatója a Berzsenyi-könyvtárban.