Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Szépkorút köszöntött a polgármester. Fákat ültettek a Váci-iskola udvarára. Angol versenyt tartottak a Neumann-iskolában.
Szépkorú

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Puskás Tivadar polgármester Söjtöry Imrénét. Irén néni Jákon született, férjével 1966-ban költöztek Szombathelyre. Tíz évig a mozi ruhatárában dolgozott, nyugdíjazása utána a Smidt Múzeumban és a főiskolán volt ruhatáros. Családjával jó a kapcsolata: öt gyermeke, kilenc unokája és hat dédunokája van.

Váci

Kocsányos tölgyek, cser- és almafák kerültek a diákok, tanárok és a szülői munkaközösség tagjai által ásott gödrökbe a Váci Mihály Általános Iskola udvarán. A Föld Napja alkalmából ültettek el 10 darab fát többek között azért, hogy azok majd árnyékot is nyújtsanak a sportpálya körül. Az intézmény kétszer nyerte már el az ökoiskola címet, de újra pályáztak. Ha ismét megkapják, már az örökös ökoiskola címre lesznek jogosultak. A fákat a Szombathelyi Erdészeti Zrt. adományozta az iskolának a szülői munkaközösség kérésére.

Neumann

Híres angolok címmel rendeztek megyei angol versenyt diákoknak a Neumann János Általános Iskolában. Az első két fordulóban közismert britekkel kapcsolatos feladatlapot kellett megoldaniuk a jelentkezőknek, a döntőre a legjobban teljesítő csapatokat hívták meg. A versenyzők írás-, olvasás – és beszédkészségüket tehették próbára, valamint hallás utáni szövegértés és activity is szerepelt a feladatok között.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb