Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megbízólevél

Ünnepélyes keretek között átvette megbízólevelét Vas megye 1. számú országgyűlési választókerületének megválasztott képviselője, Hende Csaba. A dokumentumot Hollósy Tamás, az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság elnöke adta át.


Nem a kétharmad, hanem az egész város képviselője akar lenni - fogalmazott Hende Csaba, aki negyedszer kapott bizalmat a választóktól. Az újraválasztott képviselő számot adott az elmúlt nyolc év eredményeiről. Emlékeztetett: az M86-os út megépítésével a város bekapcsolódott az európai úthálózatba, a foglalkoztatottság közel száz százalékos, a GDP értéke megduplázódott, a bűncselekmények száma jelentősen csökkent, a Markusovszky Kórházban 20 milliárd forintnyi fejlesztés valósult meg, a szombathelyi felsőoktatás helyzete stabilizálódott. A jövő legfontosabb feladatai között a teljes körgyűrű megépítését, az M86-os út déli irányú fejlesztését és az S 31-esre való rácsatlakozást említette.

Hende Csaba – országgyűlési képviselő
„ez a kulcsa a város további fejlődésének, ez a kulcsa annak, hogy mind Kőszeg térségéből, mind Körmend térségéből, ugyanúgy, ahogy az M86-os mentén élők észak-vasmegyeiek ezt már megtehetik, a szombathelyi munkahelyek elérhetőek legyenek”

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb