Hiba
  • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Targoncás verseny

Szombathely nagyvállalatainak legjobb anyagmozgatói mérték össze tudásukat a hétvégi targoncás versenyen. Rutinos gépkezelés, ügyesség, precizitás - elsősorban ezekre volt szükségük a versenyzőknek.
Négy kategóriában, cégenként tizenkettő, összesen hetvenkét versenyző mutathatta meg tudását az egyik szombathelyi cég telephelyén felállított ötletes akadálypályán. A versenyzőknek nem volt elég a targoncához érteni, jó adag gyakorlásra és ügyességre is szükségük volt a feladatok teljesítéséhez.

Taba Krisztián - logisztikai menedzser, Aptiv

“Szeretném tényleg hangsúlyozni, hogy a hétköznapokban valamilyen szinten azért mi versenytársak vagyunk ezekkel a végekkel, ha máshol nem is, akkor a munkaerőpiacon mindenképpen. Jó volt azt látni, hogy ezek a cégek tényleg együtt tudnak működni, hatékonyan tudnak együttműködni, és a végén egy ilyen nagyszerű rendezvényt tudtunk összehozni együtt, közös erővel.”

Labdák szállítása, vagy éppen italokkal való egyensúlyozás - ilyen, és ehhez hasonló feladatokkal kellett megbirkózniuk a versenyzőknek.

Svertsits Márton

“A mindennapi munkánk során sérülékeny anyagokkal dolgozunk állványrendszerek között, így elengedhetetlen számunkra, hogy pontosan és precízen dolgozzunk.”

A kategóriák győztesei értékes ajándékokat kaptak, az összesített versenyt megnyerő nagyvállalat pedig a vándorkupát is hazavihette, mégsem csak emiatt volt fontos a rendezvény a cégeknek.

Kondics Botond - ügyvezető, Focuson

“Fontos, hogy megmutassuk magunkat, hogy itt vagyunk ezen a piacon, illetve hogy a munkatársaink lehetőséget kapjanak összemérni tudásukat, tehetségüket, ügyességüket a többi targoncavezetővel. Mi több targoncaversenyre járunk, Járunk a Lind által rendezett országos versenyre is, már kijutottunk az európai döntőre, ahol harmadik helyezett csapatban is résztvettünk, és külön öröm számomra az, hogy a targoncavezetők között nők is vannak.”

A nagy sikerre való tekintettel - igaz, jövőre más házigazda szervezésében, de - folytatódik a Nagyvállalati Targoncás Verseny.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb