Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Bérlakások

Több mint 150 millió forintból 25 szociális bérlakás újul meg Szombathelyen. A beruházásnak köszönhetően a korábbinál jóval komfortrosabb körülmények között lakhatnak majd a rászorulók.  
A bontási, szárazépítési munkálatokat végzik a szakemberek a Szabadságharcos utcai bérlakásokban. Az Óperint utcában és a Körmendi úton is vannak hasonlóan rossz állapotú ingatlanok, ezek most uniós pályázat keretében teljesen megújulnak.

Kovács Gergely – építésvezető, KG INVEST 2008 Kft.

„Összességében a projekt 25 lakásból fog állni, ami hasonló módon energetikai korszerűsítéssel, nyílászárók cseréjével, helyreállításával, hőszigeteléssel, padlásfödém szigeteléssel komplexen zajlik.”

A korábbinál lényegesen komfortosabb körülmények között lakhatnak majd itt a rászorulók. A beruházás részeként minden ingatlant vizes helyiséggel bővítenek, és a teljes gépészeti rendszert is korszerűsítik.

Sátory Károly – önkormányzati képviselő

„Az elmúlt években nagyon sokan fordultak hozzám lakásproblémával. Égetően nagy szükség van lakásokra Szombathelyen, ilyen szociális bérlakásokra” és nagyon örülök neki, hogy végre olyan lakásokat tudunk kínálni ezen a környéken is, ahol emberhez méltó körülményeket tudunk teremteni.”

Több mint kétezer szociális lakás van a városban, jó részük folyamatosan lakott. Az önkormányzat saját forrásból még az idén további 13 ingatlant tesz rendbe.

Puskás Tivadar – polgármester

„Minden esztendőben egy jó ideje arra fordítjuk a költségvetés egy részét, hogy ezeket a szociális lakásokat felújítsuk. Tavaly is, tehát 2017-ben is és 2018-ban is 40-40 millió forint állt a költségvetésben arra rendelkezésre”

A most megújuló lakások várhatóan októberre készülnek el. A beruházás összesen 153 millió forintba kerül.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb