Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Pótfelvételi az egyetemen. Szombathely visszavár! Kaufbeureni látogatók Szombathelyen.
Pótfelvételi

A Savaria Egyetemi Központ szakjaira 72 pótfelvételis jelentkezés érkezett, közel másfélszer annyi, mint tavaly. Az idei pótfelvételi keretében a jelentkezők 54 százaléka járt sikerrel. Így szeptemberben összesen 708-an kezdhetik meg tanulmányaikat az ELTE szombathelyi campusán. Korábban, a normál felvételi eljárásban az előző évhez képest 24 százalékkal több jelentkező került be a Savaria Egyetemi Központ képzéseire.  

Szombathely visszavár

Ismét meghirdeti az önkormányzat a "Szombathely visszavár" tanulmányi ösztöndíjpályázatát. Ezt azok a felsőoktatásban résztvevő, nappali tagozatos, hiányszakmát tanuló hallgatók nyújthatják be, akik szombathelyi állandó lakóhellyel rendelkeznek. Az ösztöndíj összege havonta 50 ezer forint. A pályázatot szeptember 1-je és szeptember 30-a között, személyesen vagy meghatalmazott útján kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal Egészségügyi, Kulturális és Koordinációs Irodáján. További információk a www.szombathely.hu internetes oldalon olvashatók.

Delegáció

Kaufbeureni kirándulócsoport tett látogatást Szombathelyen, a közel 50 vendéget Puskás Tivadar polgármester a  városházán köszöntötte. A testvérvárosi küldöttség a német önkormányzat meghívására érkezett a vaskeresztesi szüreti fesztivára, de megtekintették a környék több nevezetességét is.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb