Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Elhagyott rendszámtáblák várnak gazdáikra; megszűnik a gépjárműforgalom az Arany-patak hídon; tarolt a Weöres Sándor Színház a Városmajori Színházi Szemlén.
Rendszámtáblák
Rendszámtáblákat szedett a kedd hajnali esőzés. Szeptember 4-én reggel tóvá duzzadt a Zanati úti aluljáró. Az internetre több fotót is feltöltöttek, amelyek tanúsága szerint az autók alig tudtak áthaladni a neuralgikus szakaszon, sokan el is vesztették gépkocsijuk egyedi azonosítóját, hiszen a rendőrök 13 rendszámtáblát találtak a helyszínen. Az érintett tulajdonosok okmányaik felmutatásával átvehetik a hatósági jelzést a Vas Megyei Főkapitányság Söptei úti Közlekedésrendészeti Osztályán 8 és 16 óra között. Érdeklődni lehet a 94/510-866-os telefonszámon.

Arany-patak híd lezárása

Csütörtökön reggel 8 órától ismét lezárják az Arany-patak hidat a Liget utcában - az autós forgalom elől véglegesen. A fokozott igénybevétel és az időjárási hatások a híd szerkezetének egyre gyorsuló elhasználódásához vezettek. Az önkormányzat az utóbbi 15 évben a szerkezet felújítási, karbantartási munkáira 20 millió forintot fordított. A legutóbbi vizsgálat megállapította: a híd fa-acél-vasbeton tartószerkezete oly mértékben károsodott, hogy az a gépjárműforgalom számára a jövőben nem felel meg. Csütörtöktől már csak a kerékpárosok és a gyalogosok használhatják fokozott óvatossággal.

Színház

A Weöres Sándor Színház újabb elismerésekkel gazdagodott a Városmajori Színházi Szemlén. A Volpone című előadásért a legjobb társulat díja járt. A legjobb férfi főszereplő Bányai Kelemen Barna lett ugyancsak a Volpone című darabban mutatott játékával. Továbbá az előadásban nyújtott alakításáért Csankó Zoltán különdíjat kapott. A 2017/2018-as évad hat legjobb nem budapesti, szórakoztató, magas művészi igénnyel színre vitt produkciója volt látható az idei szemle versenyprogramjában. Ben Jonson komédiájának Jordán Tamás a címszereplője, Alföldi Róbert a rendezője. A társulat nem első alkalommal kapott díjat a Városmajori Színházi Szemlén, 2014 óta minden évben elismeréssel zárja a budapesti bemutatkozást a Weöres Sándor Színház.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb