Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Második alkalommal rendezték meg a Hét Domb Filmfesztivált,több mint harmincan neveztek az idei Zanatlonra, História futás az1532. évi török ostrom emlékére.
Film

Második alkalommal rendezték meg a Hét Domb Filmfesztivált. Tavaly az ismeretterjesztőfilm kategória első helyét nyerte el Boros Ferenc és Horváth Zoltán a Fűzfa Balázs irodalomtanítási módszeréről szóló Élmények (b)irodalma című alkotásával. A szombathelyi filmesek idén újráztak, és ismét elsők lettek a kategóriában, ezúttal a Széll Kálmán orvosprofesszorról szóló „Egy barázdát én is hagytam” című filmmel.

Zanatlon

Több mint harmincan neveztek az idei Zanatlonra, Az óvodás, iskolás, tini és felnőtt korosztály külön mérhette össze tudását összesen tíz versenyszámban. A program jó alkalom volt arra is, hogy mindenki felmérje saját fizikai állóképességét. A 2,5 kilométeres futáson Koczka Tibor sportért felelős alpolgármester is részt vett feleségével. A jó hangulatú eseményről senki nem távozott üres kézzel.

História Futás

Az 1532. évi török ostrom emlékére az idei évben is több korcsoportban és távokon mérhették össze tudásukat a futók Kőszeg belvárosában . A História futást 31. alkalommal rendezték meg, közel 1000 résztvevővel. A kezdő futók 1532 méteres távot teljesítettek, míg a gyakorlott sportolók 9 km-en mérhették össze tudásukat, akár csapatban vagy önállóan.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb