Hiba
 • Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szalézi lépcső

Mintegy 35 millió forintból teljesen megújul a szalézi templom lépcsője. A beruházás része az akadálymentesítés is. A munkálatok várhatóan december elejére befejeződnek.
Néhány héttel ezelőtt még így nézett ki a 80 éves szalézi templomhoz vezető lépcső. A képeken is látszik, hogy az elemek több helyen hiányosak, sérültek, ráadásul belülről is elhasználódott a tégla.

Az Óperint utcát és környékét érintő városrehabilitációs projekt részeként most a mellvédfalakkal együtt teljesen megújul a templomlépcső. A kivitelező már megkezdte a bontási munkálatokat.

Sebestyén László - ügyvezető igazgató, SEBI-ÉP Kft.

„Örülök, hogy ezt a szép munkát megkaphattuk, hogy elnyertük a munkát és megpróbálunk a megrendelő igényei szerint határidőre, pontosan teljesíteni, hogyha módunkban áll.”

A lépcsőt a korábbi formájának megfelelően építik újjá. Az elemek gyártása már folyamatban van. A beruházás mintegy 35 millió forintba kerül.

Ágh Ernő – önkormányzati képviselő
„Nagyon ráfért erre a lépcsőfelújítás. Ami még öröm, hogy akadály mentesítve lesz a lépcső, oldalt egy lift kerül beépítésre és így az altemplom is látogatható lesz a mozgássérültek számára”

A tervek szerint advent kezdetére befejeződnek a munkálatok. Addig a sekrestye felőli, oldalsó bejáraton át lehet bejutni a templomba.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

 • Karitász-gyűjtés
  Karitász-gyűjtés Több év végi jótékonysági akcióval készül a karácsonyra az egyházmegyei karitász. Az egyikbe egy általános…
 • Katasztrófavédelem - átadó ünnepség
  Katasztrófavédelem - átadó ünnepség Létra, védőruházat, EDR-rádiók - a legváltozatosabb eszközökkel gazdagodtak a Vas megyei önkormányzati, önkéntes tűzoltók és…
 • Vízilabdások a Gothard-iskolában
  Vízilabdások a Gothard-iskolában Világliga-selejtező mérkőzése előtt a Gothard Jenő Általános Iskolában vendégeskedett a magyar férfi vízilabda válogatott. Az…
 • Tesco - rajzpályázat
  Tesco - rajzpályázat A pályaválasztást is segíti a városban működő legnagyobb hipermarket azzal, hogy karácsonyi témájú rajzpályázatot hirdetett…
 • Drogprevenció
  Drogprevenció Szabadulj meg tőle! - címmel tartottak prevenciós napot a sportházban.

Legnépszerűbb