Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szalézi lépcső

Mintegy 35 millió forintból teljesen megújul a szalézi templom lépcsője. A beruházás része az akadálymentesítés is. A munkálatok várhatóan december elejére befejeződnek.
Néhány héttel ezelőtt még így nézett ki a 80 éves szalézi templomhoz vezető lépcső. A képeken is látszik, hogy az elemek több helyen hiányosak, sérültek, ráadásul belülről is elhasználódott a tégla.

Az Óperint utcát és környékét érintő városrehabilitációs projekt részeként most a mellvédfalakkal együtt teljesen megújul a templomlépcső. A kivitelező már megkezdte a bontási munkálatokat.

Sebestyén László - ügyvezető igazgató, SEBI-ÉP Kft.

„Örülök, hogy ezt a szép munkát megkaphattuk, hogy elnyertük a munkát és megpróbálunk a megrendelő igényei szerint határidőre, pontosan teljesíteni, hogyha módunkban áll.”

A lépcsőt a korábbi formájának megfelelően építik újjá. Az elemek gyártása már folyamatban van. A beruházás mintegy 35 millió forintba kerül.

Ágh Ernő – önkormányzati képviselő
„Nagyon ráfért erre a lépcsőfelújítás. Ami még öröm, hogy akadály mentesítve lesz a lépcső, oldalt egy lift kerül beépítésre és így az altemplom is látogatható lesz a mozgássérültek számára”

A tervek szerint advent kezdetére befejeződnek a munkálatok. Addig a sekrestye felőli, oldalsó bejáraton át lehet bejutni a templomba.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb