Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik; 90 éves születésnapost köszöntött a polgármester; rendhagyó ügyfélfogadás lesz a kormányablakokban.
Jobbik

Lassan haladnak az útfelújítási munkálatok Szombathelyen – ezt mondta sajtótájékoztatón Balassa Péter. A Jobbik önkormányzati képviselője hangsúlyozta: a közbeszerzési bizottság legutóbbi ülésén nem fogadott el egy több utca felújítására vonatkozó pályázatot. – Ezért megismételt kiíráson új kivitelezőt kell találnia a városnak, ennek következtében azonban később valósulhat meg a beruházás – tette hozzá Balassa Péter. A politikus szólt arról is, hogy a jelenlegi rendszer nem működik, szerinte minden politikai pártnak képviseltetnie kellene magát a bizottságban.

Szépkorú

A szépkorúaknak szóló emléklappal köszöntötte Puskás Tivadar polgármester otthonában Szabó Sándort. Az ünnepelt 1928. október 2-án Hajdúböszörményben született. Gépésztechnikus és mérlegképes könyvelői végzettséget szerzett, 1952-ben került tartósan Szombathelyre. Előbb malomban, majd a húsiparnál dolgozott, innen gazdasági igazgatóhelyettesként ment nyugdíjba. Sándor bácsi jól tartja magát, büszke családjára, feleségére és ortopéd szakorvos lányára.

Kormányhivatalok  

Munkanap-áthelyezés miatt a Vas megyei kormányablakok ezen a hétvégén a következőképpen tartanak nyitva: október 12-én, pénteken hétfői munkarend szerint, reggel 7-től délután 5 óráig várják az ügyfeleket, október 13-án, szombaton pedig pénteki ügyfélfogadást tartanak, azaz reggel 8-tól délután 4 óráig lesznek nyitva.

Miatyánk kiállítás

A Miatyánk képekben elbeszélve. Kortárs képzőművészek alkotásaiból nyílt kiállítás a Martineum Felnőttképző Akadémián Szombathelyen, ahol az imádság egy-egy sora elevenedik meg a látogató előtt. Így jelenik meg a képeken a kenyérszelés áhítata, a bűnbánat és a megbocsátás, Isten csendes jelenléte az életünkben, a kísértés vagy a feltámadás. A 11 képzőművész kiállítását Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke nyitotta meg.Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb