Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Építész Kamara

Tisztújító taggyűlést tartott a Vas Megyei Építész Kamara a Képtár Írókéz Galériájában. Az eseményen kiosztották a Rauscher Miksa díjat, valamint bemutatták az idei Vasi Építészeti Biennálé anyagát.
A taggyűlés ünnepséggel kezdődött - Ábrahám Ferenc rövid köszöntőjét követően a vasi és az országos építész kamara elnöke átadta az idei Rauscher Miksa díjat, amelyet ezúttal Kiss Albertnek ítéltek oda. A szakember 1980 óta tevékenykedik és aktív szerepet vállal a Tér című, építészmérnököknek is szóló újság írásában.

Kiss Albert - építészmérnök

"Foglalkoztam rövid ideig kivitelezéssel, saját kezűleg felépítettem magamnak 2 családi házat, egyet Szombathelyen, egyet Körmeden és a szakma minden területét kipróbáltam, műszaki ellenőrzést, műszaki vezetést, ingatlanközvetítést, ingatlan értékbecslést, tehát a terület az nagyon széles."

A díjazott 2007-ben épített 36 lakásos körmendi társasháza is bekerült a vasi építészeti biennálé anyagába, amely összefoglalja az elmúlt évek leglátványosabb szakmai megoldásait. Ez egyúttal tapasztalatszerzési lehetőség is az építészmérnököknek. A kiállítást több más településen is láthatja a közönség.

Ábrahám Ferenc - elnök, Vas Megyei Építész Kamara

"Az elmúlt 2 évben sikerült Szombathelyen, Kőszegen, Vépen, Celldömölkön bemutatni. Ezzel közelebb kerülünk a lakossághoz, azokhoz az emberekhez, akik építenek, építtetnek, mert ismereteket szereznek, nemcsak a szűkebb pátriánkból, hanem a megyéből."

A biennálét - egy nagyszabású konferencia keretében - december elején tárja a nagyközönség elé a vasi építészeti kamara a moziban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb