Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Kötetlen beszélgetésre várta a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a média képviselőit, majd az állomány tagjai megemlékeztek az 56-os forradalom évfordulójáról - idén Merklin Tímea, a Vas Népe újságírója kapta a sajtó nívódíjat - Galériazáró kiállítás a Vitalitásban -  Szellemi vetélkedő és sportnap nyugdíjasoknak.
Katasztrófavédelem

Sajtóreggelin mutatták be a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új szóvivőjét. Balogh Eszter tűzoltó főtőrzsőrmester tavaly került a szervezethez, idén szeptember elsején nevezték ki szóvivőnek. Úgy fogalmazott: célja a médiával való korrekt kapcsolat és a hatékony közös munka. Bognár Balázs igazgató összefoglalta 2018 jelentősebb kéreseményeit, rendezvényeit és fejlesztéseit, továbbá beszélt a novemberre tervezett nagyszabású gyakorlatukról, a téli időszakra való felkészülésükről, valamint az önkéntes- és önkormányzati tűzoltó egyesületeknél tervezett eszközfejlesztésről.

Galériazáró

Érintő címmel nyílik kiállítás csütörtökön délután öt órakor a Vitalitás Galériában. Kovács Gabriella textilművész és Kecskés Zoltán grafikusművész alkotásaival zárja működését a galéria, ami 2001-ben azért jött létre, hogy teret adjon alkotóknak, kiállításrendezőknek, hogy fölmérjék: egy lakást imitáló környezetben miképpen érvényesülnek a művészeti alkotások. Az alapítók célja volt az is, hogy a tárlatokkal hozzájáruljanak Szombathely művészeti életének gazdagításához. A galériazáró kiállítást Cebula Anna, a Szombathelyi Képtár igazgatója ajánl az érdeklődők figyelmébe.


Nyugdíjas Akadémikus

A szentkirályi Zarkaházy kastély adott otthont a Nyugdíjas Akadémikus elnevezésű szellemi vetélkedőnek. A három fordulós verseny döntőjébe 8 csapat jutott, tagjaiknak 40 kérdésből álló feladatsort kellett megoldaniuk. A kérdéseket napi-, heti, és havonta megjelenő népszerű lapokból, valamint a különböző híradásokból válogatták össze. A versenyt végül az oladi nyugdíjasok Vidám Hatvanasok csapata nyerte, megelőzve a szombathelyi Határőrök és a vépi Kortalanok együttesét.

Nyugdíjas sportnap

Tekében, dartsban, asztaliteniszben és sakkban mérték össze tudásukat az Aranykorúak Egyesülete kulturális és sportnapjának résztvevői. A szervezők versenyt hirdettek nosztalgia sütemények készítésére is, amelyeket szakavatott zsűri értékelt.A mozgás mellett a sportnap a társasági élet miatt is kedvelt program a nyugdíjasok körében. A helyszín ezúttal is az Arborétum Sportcentrum volt.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb