Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Nyugdíjas orvosokat köszöntöttek; jótékonysági koncertet ad vasárnap Szabó Tibor és zenekara; színházban jártak a premontreis diákok.
Nyugdíjas orvosok ülése

A Magyar Orvosi Kamara Vas Megyei Területi Szervezete, a városi és a megyei önkormányzat 10. alkalommal szervezte meg a nyugdíjas orvososok ünnepi ülését, amelyen emlékeztek az elhunyt kollégákra, majd előadásokat hallgattak a Megyeházán. Puskás Tivadar polgármester köszöntőjében az orvosi hivatásról mint életformáról beszélt. Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke arra emlékeztetett, hogy minden társadalom annyit érdemel, amennyire megbecsüli nyugdíjas polgártársait. Az ünnepet a résztvevők rokonai, unokái kulturális műsoraikkal színesítették.

Szabó Tibor-koncert

Nehéz sorsú családokon szeretne segíteni Szabó Tibor. A Weöres Sándor Színház Jászai-díjas színművésze tavaly a 60. születésnapján jótékonysági koncertet szervezett, idén december 9-én megismételné az akkori sikert zenekarával és adakozó kedvű közönségével. Az est első részében kuplék és sanzonok csendülnek fel, majd magyar popslágereket hallhat a publikum. A koncert vasárnap este 6 órakor kezdődik a színház nagytermében, támogatói jegyek a Vas Népe ügyfélszolgálati irodájában kaphatók.

Premontrei színház

Premontreis diákok népesítették be kedden délután a Weöres Sándor Színházat. Az iskola nagy hangsúlyt fektet a diákok kulturális ismereteinek gyarapítására. Évek óta hagyomány már az intézményben, hogy lehetőséget teremtenek a fiatalok számára egy aktuális színdarab megtekintésére. A diákok ezúttal a DNS című drámát nézték meg. A darabot Matusek Attila rendezte Dennis Kelly kortárs műve alapján, és azt mutatja be, hogyan fajulhat kegyetlen erőszakká a fiatalok ártatlannak tűnő játéka.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb