Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Herényi temető

Megkezdődött a herényi temetőt a lakóövezettől elválasztó növényi védősáv telepítése. Összesen 25 fát, közel száz fenyőfélét és több mint 80 cserjét ültetnek el.
Ez a terület a herényi temető új része. A 2014-ben földvásárlással kezdődött fejlesztésnek köszönhetően jelentősen megnőtt az új, koporsós temetésre felhasználható helyek száma a sírkertben. Így azonban jóval közelebb kerültek a lakóházak a temetőhöz, a szabályozási terv szerint a korábbi 5-15 méteres védősávot 30 méteresre kell szélesíteni.

Koczka Tibor – alpolgármester


„Hogy elinduljon ez az erdőtelepítés, hiszen minden félév vagy év késlekedés sokat jelenthet, ezért úgy gondoltam, hogy képviselői keretemből 1 millió forintot felajánlok arra, hogy már az idén elkezdődhessen a faültetés.”

Molnár Miklós alpolgármester elkötelezett a peremkerületek fejlesztése mellett, ő képviselői keretéből mintegy félmillió forinttal támogatta a beruházást.

Molnár Miklós – alpolgármester
„Amikor megismertem a már elkészült terveket, azt gondoltam, hogy itt egy nagyon jó történet fog létrejönni. Összességében ez egy több mint 10 millió forintos beruházás, amelynek az első két kisebb üteme készült el és a nagyobb, a látványosabb jövő tavasszal kezdődik reményeink szerint”

Régóta húzódik a temető előtti parkolók megépítésének a kérdése. Koczka Tibor alpolgármester 1,3 millió forinttal támogatta a tervek felülvizsgálatát, korszerűsítését és az engedélyek beszerzését.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb

 • Rendkívüli közgyűlés
  Rendkívüli közgyűlés Nem alkalmazhatják a Munka törvénykönyvének január elsején hatályba lépett módosítását a városi cégek Szombathelyen, ugyanis…
 • Kelemen Krisztián civilként politizál tovább
  Kelemen Krisztián civilként politizál tovább Kelemen Krisztián ezután civilként, de az Éljen Szombathely frakciójának tagjaként lesz részese a szombathelyi közgyűlésnek.
 • Parkerdő
  Parkerdő Aláírásgyűjtés, sajtótájékoztató, lakossági fórum - ilyen előzmények után rendeződni látszik a Parkerdő lakópark néhány gondja.…
 • Jézuska várás másképp a Remekműhelyben
  Jézuska várás másképp a Remekműhelyben „Hogy mindenkinek békés legyen a karácsony…” szólt a hirdetés, és valóban erről van szó. December…
 • Budai Józsefné köszöntése
  Budai Józsefné köszöntése Budai Józsefné Fülöp Rozáliát köszöntötte 90. születésnapja alkalmából dr. Puskás Tivadar, Szombathely Megyei Jogú Város…