Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Sajtótájékoztatót tartott az MSZP. Közös polgármesterjelöltet állít az Éljen Szombathely Egyesület és a DK. Családi Mikulásfutás volt a Fő téren. Kovács Palit köszöntötte az alpolgármester.
MSZP

A városvezetés csak az erőből ért, a szép szóból nem - ha aláírásgyűjtést szimatolnak, képesek korábbi nézeteikkel is szembemenni. Ezt mondta Horváth Attila, a városrész baloldali képviselője az oladi úttal kapcsolatos helyszíni sajtótájékoztatóján. Mint ismert, Puskás Tivadar polgármester a héten sajtótájékoztatón nyugtatta meg a lakókat, hogy nem kell tartaniuk útépítéstől, mert kiveszik a rendezési tervből a Dolgozók útja és a Muskátli utca között tervezett szakaszt. A képviselő azt ígérte, nem fogja hagyni, hogy ugyanaz történjen az oladiakkal, mint az Arany-patak híd kapcsán a Kárpáti Kelemen utca lakóival, aminek a tervezését a tiltakozás ellenére is megkezdték.

Éljen+DK

Közös sajtótájékoztatót tartott az Éljen Szombathely Egyesület és a Demokratikus Koalíció a választási együttműködés jegyében. Szuhai Viktor, a DK elnöke elmondta: közös polgármesterjelöltet és listát állítanak a választáson. Bokányi Adrienn, az egyesület alelnöke a szabad véleménnynyilvánítás fontosságáról és a korrupció felszámolásának kérdésköréről beszélt, valamint a hétfői közgyűlési témák közül felsorolt néhányat, amelyre különösen érdemes odafigyelni. Ilyen szerinte a romkert és a piac, valamint a Gortthard-kastély felújításának problémája. Az egyesület és a párt közötti együttműködést megerősítette a DK részéről Vörösné Budai Mária is. Szerinte “Szombathely többet érdemel, mint a jelenlegi városvezetés.”

X-faktor

Az egyik kereskedelmi televízió csatorna tehetségkutató műsorának szombathelyi résztvevőjét, Kovács Palit köszöntötte hivatalában Koczka Tibor alpolgármester. Az ifjú zenésznek bár nem sikerült bekerülnie a legjobb 6 közé, így is népes rajongó táborral büszkélkedhet. Az alpolgármester ajándékokkal lepte meg Palit és felkérte, hogy vegyen részt a jövő évi Magyar Kultúra Napi városi gálán.

Mikulásfutás

Hagyományteremtő szándékkal rendeztek családi mikulásfutást a Fő téren. Több mint félszázan gyűltek össze a korcsolyapályánál, majd kicsik és nagyok közösen tettek egy kört a piros ruhással és krampuszával. A jó hangulatú esemény célja a sportág népszerűsítése mellett az volt, hogy felhívja a figyelmet a sport és a mozgás fontosságára.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb