Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Köszönet Napja ünnepi rendezvényén jártunk Nagykanizsán

Régóta jó kapcsolatot ápol a Szombathelyi és a Nagykanizsai Civil Kerekasztal vezetősége. 
Szerdán rendezték meg a nagykanizsaiak a hagyományos KÖSZÖNET NAPJÁT, mely re meghívást kaptunk és elmentünk. 13 órára volt a találkozó megbeszélve a Halis István Könyvtárba. Először vendéglátóinkkal elmentünk a Tiszti Kaszinóba ebédelni, majd a Hevesi Sándor Általános Iskola adventi galériáját tekintettük meg, melyen hét népi kézműves szebbnél szebb kézműves karácsonyi   alkotásait csodálhattuk meg. A mézesbábos, a fafaragó és a kovács mesterség mellett két olyan újkeletű népművészeti technika is bemutatkozott, mint a papírfonás és a papírcsipke-készítés.
A tárlat megtekintése után átsétáltunk az   „Adományboltba”, mely teljesen önkéntes alapon több éve működtet eredményesen a Nagykanizsai Civil Kerekasztal. Következő „állomásunk” a város szívénben elhelyezkedő Hevesi Sándor Művelődési Központ volt, ahol szintén több kiállítás volt látható.  
Visszamentünk a Könyvtárba, melynek 3. emeleti konferenciaterme adott helyet a KÖSZÖNET Napja rendezvénynek. Az ünnepséget Lengyák István a Nagykanizsai Civil Kerekasztal soros elnöke nyitott meg. Az ünnepség díszvendége Varga László kaposvári megyéspüspök volt, aki köszöntőjében az adventi ünnephez kapcsolódva a szeretetről beszélt. Véleménye szerint ma nincs olyan iskola, ahol a szeretetre tanítanak, ezért Ő csak egy iskolát alapítana a szeretet tanítására, mert félünk a szeretettől, félünk szeretni. Hálát adott a kitüntetetteknek. Szerinte minden megváltozhat, ha tudunk köszönetet és hálát adni.

A fiatalok előadásában felhangzott a „Köszönet dala” majd püspök úr az alpolgármesterrel közösen átadták az „Év mecénása”, - az „Év civil önkéntese”, - az „Év civil közösége”, - az „Év civil fiatalja” és - az „Év civil embere” díjakat. A program egy koccintással – áldott ünnepeket kívánva zárult.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb