Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

iQor adomány

Liszt, cukor és olaj mellett most karácsonyi ajándékok - édességek és játékok - is kerültek az egyik nagy cég adományai közé. A Karitász segítségével nehéz sorsú szombathelyi családokhoz juttatják el a csomagokat.
Csapatonként 14-15 fő fogott össze az egyik nagy szombathelyi multinacionális cégnél azért, hogy rászoruló családok karácsonyát tegyék szebbé. Többségük pénzt gyűjtött, amelyet tartós élelmiszerre költöttek, de otthonról hozott ajándék is került a dobozokba.

Szabó Lóránt - IT osztály, iQor

“Inkább tegyünk be egy kis édességet, habár ezek drágább dolgok. A liszt meg a cukor az mindig ilyen alapvető dolog, de én azt mondom, hogy főleg az olyan családokban, szegény családokban a gyerekeknek az a fontos, hogy karácsony legyen, és ezért édességekre is koncentráltunk.”

Zsigrai Zsófia - pénzügyi osztály, iQor

“Az osztályunkon több kisgyermekes szülő van, így egyrészt pontosan tudjuk, hogy mennyire örülnek a gyerekek a játéknak, bármilyen, bármekkora, egész pici kis apróságtól kezdve a nagy méretű játékig. És hát bizony van, amit már a gyermekek nem használnak, viszont nagyon szép állapotban vannak, és tudjuk, hogy ilyenkor örömet tudunk vele szerezni.”

Ebben a gyárban ötödik éve gyűjtenek a Karitász számára, ahol a legjobban tudják, hol van a legnagyobb szükség a segítségre.

Tuczainé Régvári Marietta - igazgató, Szombathelyi Egyházmegyei Karitász

“Az elmúlt két évben Vép plébánia karitászcsoportja kapta, ahol több falu rászoruló családjai kaptak ezekből az adományokból. az idén pedig a szombathelyi Szent Márton-plébánia, hiszen hozzájuk tartoznak városunknak azok az utcái, ahol a legtöbb nagycsaládos, és a legtöbb olyan gyerekes család él, ahol szükséget szenvednek egy picit.”

A vállalat dolgozói maguk adták át a csomagokat a szervezetnek, amely még karácsony előtt célba juttatja azokat.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb