Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Csütörtökön lejár a gépészmérnökképzés jelentkezési határideje; Bemutatták Gyürki László legújabb kötetét; Bűnmegelőzési előadást hallgathattak a premontreisek.
ELTE SEK gépészmérnökképzés

Az ELTE Savaria Egyetemi Központ duális gépészmérnökképzésén idén 80 helyet hirdetnek meg, 15 cég támogatásával. Akiket ez a szak érdekel, azoknak a közismert február 15-ei dátummal szemben már január 31-éig ki kell választaniuk, hogy melyik partnercégnél szeretnék folytatni gyakorlati tanulmányaikat. A www.szombathelyikepzes.hu internetes oldalon 3 cég megjelölésére van lehetőségük a hallgatóknak.

Gyürki könyvbemutató

Szent Pál útjain jártam - ezzel a címmel született meg Gyürki László nyugalmazott kanonok legújabb kötete. Az olvasmányos könyvet - amely gazdag illusztrációi mellett a Bibiliában is “megutaztatja” az olvasót - a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában mutatta be Martos Levente Balázs teológus, főiskolai tanár. Az intézmény igazgatója az előadás kezdetén bejelentette azt is, hogy február elsejétől megváltozik az intézmény neve: a továbbiakban Brenner János Hittudományi Főiskola Szombathelyi képzési Központja néven folytatja tevékenységét.

Premo

Az internethasználat veszélyeiről tartott előadást kilencedikes diákoknak Németh Andrea rendőr őrnagy a Premontrei Gimnáziumban. Szóba kerültek a pornográf tartalmú fotók, az ezek megosztásával, továbbküldésével kapcsolatos problémák, és a büntethetőség is. A Leszerellek elnevezésű bűnmegelőzési programot most a belügyi rendészeti ismereteket tanuló osztály számára szervezték, hasonló ismeretterjesztő foglalkozáson azonban minden évfolyam részt vesz már évek óta.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb