Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Rövid hírek

Tovább bővült a választási ellenzéki összefogás; játékkiállításhoz gyűjt tárgyakat a Berzsenyi Dániel Könyvtár; civil flashmob lesz pénteken a Fő téren.
Tóth Kálmán sajtótájékoztató
Sajtótájékoztatón jelentette be Tóth Kálmán, az Éljen Szombathely! Egyesület és Varga Tamás, a V, mint Vas egyesület képviseletében, hogy utóbbi csatlakozásával tovább bővül az ellenzéki összefogás Szombathelyen. A V, mint Vas egyesület az utóbbi években számos megmozdulást és tüntetést szervezett a vasi megyeszékhelyen.

Könyvtár gyermekportré
Gyermekportré és gyermekjáték kiállítást szervez májusban a Berzsenyi Dániel Könyvtár, ehhez várják a felajánlásokat. Bógócsigát, lendkerekes autókat, babaházat, bohócfigurát, kisvasalót, társasjátékot, kirakót - mindenféle jó állapotú, hiánytalan játékot szívesen fogadnak, ami 1980 előtt készült. A cél az, hogy bemutassák az elfeledett játékokat, hogy a mai gyerekek is megismerhessék azokat. Az intézmény már korábban is szervezett hasonló lakossági gyűjtésből sikeres retro tárlatot. A kiállítandó tárgyakat április 15-ig lehet bevinni személyesen a könyvtár nyitva tartási idejében Szalainé Bodor Edit könyvtárosnak. A tárlat május 23-án nyílik.

Civilek napja
Már több mint 20 éve ünnepelik február 1-jén a Civilek Napját. Ebből az alkalomból minden megyében a Civil Információs Centrumok szeretnék felhívni a társadalom figyelmét a civil szervezetek munkájának fontosságára, sokszínűségére. Szombathelyen pénteken délben a Fő téren három perces villámcsődületet szerveznek, ahol minden érdeklődő bepillanthat a helyi egyesületek és alapítványok munkájába. Délelőtt civil órát tartanak a Bolyai-iskolában, délután pedig szakmai műhelyt szerveznek a Berzsenyi-könyvtárban.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb