Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hány milliót keresett jogtalanul Czeglédy Csaba a Haladás-játékosok eladásából?

Az elmúlt hónapokban egy sor kiváló Haladás-játékos eladása borzolta a szurkolók kedélyeit Szombathelyen. Képmutató módon Czeglédy Csaba, az MSZP szombathelyi frakcióvezetője is a megmondó emberekhez csatlakozott, miközben cégének, a Czeglédy Ügyvédi Irodának hivatalos engedélye van az MLSZ-től játékos-ügynöki tevékenység folytatására - olvasható a Fidesz Szombathelyi Szervezetének sajtóközleményében. Czeglédy Csaba válaszolt.
Játékos-ügynök Czeglédy annak ellenére, hogy önkormányzati képviselőként tagja a közgyűlésnek, mely 51 százalékban tulajdonosa a Haladás Labdarúgó Kft.-nek. Ennél fogva a szocialista politikus akár olyan információkhoz is juthat, olyan előterjesztéseket vihet az önkormányzati testület elé, amellyel befolyásolni tudja a Haladás Labdarúgó Klub működését, játékos eladásait. Nem csak jogtalan előnyhöz juthat így - akár a tulajdonos szombathelyi önkormányzat rovására -, de vét a JÁTÉKOS-ÜGYNÖK LICENC SZABÁLYZAT ellen is, mely egyértelműen kimondja:

„A játékosügynöki engedélyt kérelmező jelölt semmilyen körülmények között sem tölthet be tisztséget a FIFA-ban, az UEFA-ban vagy más konföderációban, a nemzeti szövetségekben, az MLSZ-ben, sportszervezetekben vagy ezen intézményekhez kötődő szervezetekben, gazdasági társaságokban.”

Ezek után azon sem kell meglepődni, hogy júniusi nyilatkozata szerint Czeglédy Csaba Ipkovich György polgármesterré választása esetén akár társadalmi munkában is elvállalná az alpolgármesterséget, beleértve a sporthoz tartozó ügyeket.

Ugyancsak a JÁTÉKOS-ÜGYNÖK LICENC SZABÁLYZAT ellen vét Czeglédy, amikor figyelmen kívül hagyja a 14. § 4-es pontját. Eszerint: „A játékos-ügynököknek - az érintettek tájékoztatása végett - rendelkezniük kell olyan honlappal, ahol napra készen minden érdeklődő által követhető a velük szerződésben lévő labdarúgók, illetve sportszervezetek listája. A honlap elérhetőségét az MLSZ Licenc-ügynök Bizottságának meg kell adni.”

A megadott honlap nem elérhető, ezért felszólítjuk Czeglédy Csabát, hogy nyilatkozzon arról, kik azok a Haladás-labdarúgók akikkel jelenleg szerződésben áll, illetve kik azok, akiknek eladásából cége profitált!

A Fidesz Szombathelyi Szervezete felszólítja Czeglédy Csabát, hogy fejezze be az ismételt jogsértést, mondjon le önkormányzati képviselői mandátumáról, valamint képviselőjelöltségéről! Egyúttal kezdeményezzük, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség vonja vissza dr. Czeglédy Csaba, illetve adr. Czeglédy Ügyvédi Iroda ügynöki engedélyét!

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Megértem a szombathelyi Fidesz kétségbeesett csapkodását, ugyanis jelentősen megrogyott a támogatottságuk Lazáry Viktor és társai drogügyei, illetve négy évi dologtalanságuk miatt. Azt majd eldöntik a választók, hogy a város fejlődésére vagy a szombathelyi hiteltelenné vált és egyébként is lusta fideszesekre szavaznak majd október 12-én. Ne féljenek a megmérettetéstől csak azért, mert éppen nem lejt feléjük a pálya.

Sem Haladás taggyűlésen, sem közgyűlésen olyan döntésben nem vettem részt, amely Haladás-játékosok eladásáról szólt. A legutóbbi közgyűlésen éppen Puskás Tivadar terjesztett be olyan döntést, amelynek alapján a fideszes többségű közgyűlés Haladás-játékos eladását támogatta. Sok játékos elküldését elleneztem, és értetlenül állok a mai napig az előtt, hogy miért nem játékosunk Tóth Péter, Nagy Gábor, Kenesei Krisztián vagy éppen Guzmics Richárd, és miért nem hosszabbítunk szerződést Rózsa Dániellel.

A szombathelyi Fidesz ne az MLSZ szabályzatát, hanem a bajnoki tabellát nézegesse, ott is szembesülhetnek munkájuk eredménytelenségével. Október 12-ét követően lesz dolgom bőven ismét a Haladással, és ígérem, ugyanolyan sikeres időszak következik be a csapat életében, mint 2006 után. Még szurkolói kártyára sem lesz szükség a mérkőzések látogatásához.

Azt még hozzáteszem, hogy a Halinak az elmúlt 8 évben több támogatást adtam, mint a szombathelyi fideszesek együttvéve, így teljesen nyugodtan nézek bárki szemébe. Az pedig felettébb szórakoztató lesz, amikor a szombathelyi fideszesek megtudják, ki és mennyivel támogatta ügyvédi tevékenységemet.


dr. Czeglédy Csaba 

önkormányzati képviselő

frakcióvezető

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb