Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Új otthont kap a hivatal

Költözik aVas megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága. A jelenlegi Széll Kálmán utcai ingatlan lelakott állapotban van, felújítása felesleges, mert óriási költségeket emésztene fel. A hivatal új épületet kap, amit a a városi önkormányzat ajánlott fel.
A Széll Kálmán utcai épületet 1999 óta bérelte a NAV, ez már erősen lelakott állapotban van, felújítást igényelne. Több mint 80 ember dolgozik ebben az épületben. Úgy nem lehet megoldani a renoválást, hogy közben dolgoznak az alkalmazottak a hivatalban, ezért új épület után kellett néznie a NAV-nak.

„Első körben jogszabályi kötelezettség alapján felvettük a kapcsolatot a Nemzeti Vagyonezelővel. A Nemzeti Vagyonkezelő állami tulajdonú épületet nem tudott felajánlani, amely alakalmas lenne ekkora létszám befogadására, illetve irodahelyiségek kialakítására, ezért az önkormányzattal vettük fel a kapcsolatot.” - tájékoztatott Cséve Szabolcs, a NAV Nyugat-dunántúli Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának kiemelt főreferense.

A legideálisabb megoldásnak  a  Kőszegi u. 23/B. szám alatt található egykori kollégium bizonyult, elhelyezkedése és mérete alapján is. Az épület többségi tulajdonosa az önkormányzat. 49 különböző méretű iroda alakítható ki, valamint két nagyobb alapterületű egyéb helyiség is rendelkezésre áll.

„A legutóbbi közgyűlésen úgy határozott Szombathely Megyei Jogú Város, hogy ezt a régi kollégiumot, ami most jelenleg kihasználatlan, ezt a NAV-nak átadja és ebben kerül elhelyezésre a Vám- és Pénzügyőrség irodáinak sora.” - fogalmazott Puskás Tivadar polgármester.

A felújítási költségek túlnyomó részét a fokozott mértékű biztonságtechnikai eszközök, továbbá a tűzjelző rendszer kiépítése, a központi szünetmentes áramellátás biztosítása és a klíma beszerelése teszi majd ki.  

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb