Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Közlekedésbiztonsági nyílt napot tartottak

A hideg és a korai sötétedés miatt nagyobb megterhelésnek vannak kitéve az autók az utakon. A téli közlekedésre való felkészülés jegyében díjmentes közlekedésbiztonsági nyílt napot tartott a Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége.
A fékeket és a lengéscsillapítókat ellenőrzik a szerelőműhelyben. Ezután átvizsgálták a futóművet, kipróbálták a fényszórókat és bemérik az  ablakmosó folyadékot. Kívűl-belül átnézték az autókat a Közlekedési Felügyelőség által szervezett nyíltnapon. Előzetes regisztráció után fogadták a gépjármű-tulajdonosokat.

„A világítástól a kerékösszetartástól, a fékektől a világításig a világon mindent, és nagyon alaposan csinálják, mindig én vittem műszakira” - mondta Kozma Ferencné.

Igény esetén a gépjárművek műszaki vizsgáját is megtartották. A jelentkezők háromnegyede élt ezzel a lehetőséggel. A vizsgától függetlenül ebben az időszakban tanácsos ellenőrizni az akkumulátor és a gumiabroncsok állapotát, valamint a hűtőfolyadék fagyállóképességét is. Bármelyik autószervízben elvégzik ezeket a vizsgálatokat, de a legfontosabbakat a tulajdonosok otthon is átnézhetik. A tapasztalat azonban az, hogy sokan mégis elfelejtkeznek róla.

„Az akciónak az a célja, hogy a segítségére legyünk a járműfenntartóknak, üzemeltetőknek, a lakosságnak, közlekedőknek, hogy járműveiket felkészítsék az előttünk álló téli időszakra” - nyilatkozta Böröcz Miklós, a Vas Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelőségének igazgatója.

Aki teheti, a  gumitömítéseket és a zsanérokat is ellenőrizze, valamint mindig legyen hólapát és meleg takaró a kocsiban – tanácsolják a szakemberek.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb