Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Hende Csaba Styl öltönyben

A kormány közel 1,5 milliárd forintot szavazott meg a Styl Ruhagyár újraszervezésére, megmentésére. Hende Csaba honvédelmi miniszter véleménye szerint emellett komoly helyi összefogásra van szükség a 600 munkahely megtartása érdekében.
Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő a Styl Ruhagyárban járt. A termelőegységek megtekintése után tájékozódott a cég jelenlegi helyzetéről, vásárolt is a patinás szombathelyi gyár által készített öltönyökből. Ebben Kruczler Zoltán műszaki igazgató segített az országgyűlési képviselőnek.

“ Mindnyájunk közös felelőssége az, hogy a cég talpon tudjon maradni. Ehhez piac kell. A piac fogyasztókat jelent. Konkrétan a hozzám hasonló középkorú urakat, aki itt készült öltönyökben feszítenek a különböző hivatalos és nem hivatalos alkalmakon”- fogalmazta meg az országgyűlési képviselő.

A hatszáz dolgozót foglalkoztató Styl már tíz éve felszámolás alatt áll, ám eközben a cég működni tudott. A kormány az elmúlt év végén közel 1,5 milliárd forintot szavazott meg a gyár újraszervezésére, megmentésére.

“A kormány nem csak megszavazta ezt az összeget, hanem úgy tudom, hogy már meg is érkezett a pénz a város számlájára. Egy gigantikus kísérlet tanúi lehetünk ezt követően. Megnézzük, hogy egyesült erővel a város, az itt élők közreműködésével, hogyan tudjuk megmenteni ezt a 600 munkahelyet, mely túlélte a 10 éves felszámolási időszakot”- mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter, országgyűlési képviselő.

A Styl Ruhagyár temékeinek egy jelentős részét külföldön értékesíti. A megfogalmazott célok között szerepel az, hogy a hazai piacon is egyre nagyobb részesedésre tudjon szert tenni.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb