Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Cserkész emléktúrát szerveztek

A Magyar Cserkészszövetség országos központja felhívására az idén négy városban szerveztek emléktúrát. Szombathely első alkalommal csatlakozott a kezdeményezéshez. Az 51-es számú Sík Sándor cserkészcsapat szervezte túrán több mint százan vettek részt március 14-én.
Három különböző hosszúságú  távnak vághattak neki a jelentkezők, a start és a célpont minden esetben a Kálvária templom mögötti Ókeresztény Témapark volt. A leghosszabb „ünnepi” túraútvonal 48 km-es, mely Felsőcsatárt és Vaskeresztest érintette, a 24 km-es Nárait. A kevésbé edzettek pedig, dönthettek a 12 km-es oladi kilátó, Parkerdő irányába tartó szakasz mellett.

A túrán bárki részt vehetett és még az utólsó pillanatban is lehetett csatlakozni. Az előzetesen regisztrálóknak viszont biztosan jutott menetlevél és térkép. Mivel egyénileg is neki lehettett vágni az útnak, egy-egy időintervallumot adtak meg a jelentkezőknek az indulásra. Magyar Balázs, az 51 sz. Sík Sándor cserkészcsapat parancsnoka és egyben a túra szervezője hozzátette, a kijelölt pontokon, amiket a túrázóknak érinteniük kellett, nemcsak a menetleveleiket pecsételték, hanem egyben ellenőrizték azt is, hogy mindenki sikeresen halad-e.

A szakaszokat, aki akarta, futva is megtehette, ahogy tette azt Koczka Tibor alpolgármester. A célba érésnél pedig vacsor várta a túrázókat.
És aki a mostani eseményről lemaradt volna, az készülhet az október 23-ai emléktúrára.

Videó

Kapcsolódó elemek

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb