Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Közlekedési konferenciát tartottak Bükön

Tizenhatodik alkalommal rendeztek közlekedésfejlesztési és beruházási konferenciát Bükfürdőn. A háromnapos rendezvény keretében Hende Csaba honvédelmi miniszter “A  Nyugat-Dunántúl közlekedési kapcsolatai” címmel tartott előadást.
A tizenhatodik bükfürdői konferencián Hende Csaba többek között a térség közúti-, vasúti és légi közlekedéssel kapcsolatos fejlesztésiről tartott előadást. A legtöbb szót az M86-os gyorsfargalmi útnak szentelte. “Bátran mondhatjuk, hogy történelmi jelentőségű a négysávos M86-osnak a megépítése, amely a jövő év közepe és vége között egészen biztosan Szombathely és Győr között négysávos közlekedési lehetőséget fog biztosítani” - fogalmazott a honvédelmi miniszter.

A közlekedésfejlesztési és beruházási konferencián a hagyományos témák mellett több előadó is foglalkozott a munkálatok előkészületeinek és a határidők betartásának fontosságával. “Beruházásokkal és felújításokkal kapcsolatban újszerűség. Tudományos műhelyek bemutatása. Az idén célul kitűztük azt,  hogy a beruházások előkészítése  legyen egy fő szempont és a kivitelezések pontossága, időben való lehatárolása” - mondta Csilléry Béla, a KTE Vasi Szervezetének elnöke.

A bükfürdői rendezvénynek ezúttal is voltak külföldi résztvevői, akik megosztották tapasztalataikat a hazai szakemberekkel. Kiemelt téma volt többek között az intermodális pályaudvarok létrehozása is.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb