Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Javuló színvonal a vasúti személyszállításban

Január 1-től tovább javulhatnak a személyszállítás feltételei a Nyugat- dunántúlon, köszönhetően annak, hogy az állam hosszútávú szerződést kötött a GYSEV Zrt.-vel és a MAV Zrt.-vel.
Újabb tíz évre kötött személyszállításra vonatkozó szerződést a GYSEV Zrt.-vel és a MÁV Zrt.-vel a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. Az ünnepélyes aláíráson Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár elmondta, hogy a szerződések kiszámíthatóbb, jobban tervezhető kereteket teremtenek az állami megrendelő és a szolgáltatók számára is. A szerződés január 1-jétől lép hatályba.


Dávid Ilona, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója, a GYSEV Zrt. elnöke hangsúlyozta: „A hosszú távú szerződés kiegyensúlyozott, stabil szabályozási környezetet teremt munkánkhoz, amelynek célja az utazóközönség folyamatosan javuló színvonalú kiszolgálása. Az utóbbi időszakban végrehajtott fejlesztések látható eredményeket hoztak: évtizedek után 2011-ben és 2012-ben is nőtt a GYSEV és a START utasainak a száma.”

Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A GYSEV mindig igyekezett magas színvonalon ellátni a magyar és osztrák állam által rábízott személyszállítási feladatokat. Társaságunk hagyományosan nagy gondot fordít a személyszállítás minőségére, és ennek az elmúlt években jelentős eredményei voltak. A most megkötött hosszú távú szerződésnek köszönhetően tovább javíthatjuk a személyszállítás színvonalát Nyugat-Magyarországon.”

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb