Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Fejlesztések a Szivárvány Óvodában

A Deák Ferenc utcában lévő Szivárvány Óvodába több mint másfélszáz gyermek jár. Közülük sokat autóval visznek a szüleik az intézménybe. A környék nagy gépjárműforgalma különösen a reggeli órákban okoz nagy problémát. Ezen a helyzeten enyhít az a fejlesztés, amely körzet önkormányzati képviselőjének a keretéből valósult meg.
A gyermekek télidéző énekkel köszöntötték kedden délelőtt a Szivárvány Óvoda udvarán az  intézményben az elmúlt időszakban megvalósult fejlesztéseket. Igazi hó hiányában az óvodások műhogolyót készítettek és felállítottak egy mű hóembert is.

„Szivárvány Óvodában1,5 millió forintból egy olyan beruházást elvégeznünk, hogy a kaput elektronikus nyitással, az udvarnak a felfestésével a parkolók felfestésével, és a játszótér felőli részen kertítés létesítésével sikerült megoldanunk, hogy janártól a szülők a gépjárművel beálljanak az udvarra" - mondta Takátsné Tenki Mária önkormányzati képviselő. Ez a megoldás csökkenti a gyermekek óvodába, illetve hazaszállításkor jelentkező balesetveszélyt, indokolta Takátsné Tenki Mária fejlesztést, aki képviselői keretéből támogatta a megvalósulást. Ennek mintegy folytatásaként a Deák Ferenc utcában járdafelújítást tervez az önkormányzat. A képviselő bízik abban, hogy jövőre megkezdődhet az óvoda épületének a külső felújítása is. „Harminchét éve működik itt az óvodánk a belváros kellős közepén. Változik a világ ezáltal mások lettek a szülői igények is, úgy hogy ez a mai megnyitó, a beruházás elkészülte boldogsággal tölt el mindannyiunkat. Ezekkel a parkolóhelyekkel, ezeknek a parkolóhelyeknek a kialakításával nagyban hozzájárulunk a reggeli parkolási gondok enyhítéséhez" - tette hozzá Ganzerné Dávid Gabriella óvodavezető

A közelgő karácsonyra tekintettel az óvodások egy ádventi dal eléneklésével köszönték meg a fejlesztést.  
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb