Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Megszépül a Gazdag Erzsi Óvoda

Kül- és beltéri munkálatok zajlanak most a Gazdag Erzsi Óvodában: az ajtókat kicserélik, színesebbek lesznek a falak néhány helyiségben, de a kerítés máladozó festését is elkezdték már a szakemberek. A beruházás összege közel 17 millió forint.
Az ajtó majdnem négy évtizede szolgálja az intézményt - időszerű újra cserélni, akárcsak a többi belső nyílászárót. A falakra is ráfért már a csinosítás. “A közösségi helyiségek, a mosdók, a gyereköltöző, a folyosók, az előterek új színt fognak kapni, és sokkal vidámabb környzetben várjuk a gyerekeket" - mondta Molnár Anikó, a Gazdag Erzsi Óvoda óvodavezetője.

A napokban kezdődött el a mintegy 17 millió forintos beruházás. Már kiszedték a régi ajtókat, most így néz ki az intézmény belseje, de idekint is van mit javítani. “41 darab belső nylászárónak a cseréje zajlik, az ajtók tokostól lesznek cserélve, folyosók, előterek, öltöző festése, illetve az udvari kerítés festése, teljes felújítása történik meg" - emelte ki Soós Kálmán, a Köznevelési GAMESZ igazgatóhelyettese.

A munkálatokkal a tervek szerint legkésőbb augusztus 20-ára végeznek - ősszel már egy megszépült környezet fogadja majd az ide járó 214 gyermeket.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb