Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szombathelyi7 2013/16

2013-08-25, 19:52
   |   Kategória: Újság
Megnyitás böngészőbenPDF letöltése
Szombathelyi7 2013/16

1 hozzászólás

 • Írta: Füzes Gábor 2013. szeptember 10., kedd Hozzászólás hivatkozás
  Füzes Gábor

  Gábor Füzesbejegyzést írtHende Csaba
  pár másodperce
  GRATULÁCIÓ AZ OLDAL ADMINISZTRÁTORÁNAK! AZ ALÁBBI LEVELET EGY ÓRA LEFORGÁSA ALATT LESZEDTÉK (LD. MÉG TÖRÖLTÉK), DE TUDNIUK KELL, HOGY IDŐKÖZBEN NÉGY MEGOSZTÁS IS TÖRTÉNT. FÉLTIK/K A FŐNÖK FÉNYÉT? (ui.: tisztában vagyok vele, hogy gyávaságból ezt is törölni fogják! fg)

  Gábor Füzes
  kb. egy órája ·

  Nyílt levél Dr. Hende Csaba honvédelmi miniszternek

  Miniszter Úr!

  Ön szeptember 7-én kijelentette, hogy - idézem: "“Recsk ugyanolyan gyászhelye az ezer esztendős magyar történelemnek, mint a muhi puszta, a mohácsi mező, a doberdói fennsík, a Don-kanyar, vagy auschwitzi tábor”.

  Engedje meg, hogy ebből csak és kizárólag Recsk és Auschwitz-Birkenau összehasonlítását emeljem ki. Jártam mindkét helyen, sőt az utóbbin azok a felmenőim is (a családi legendárium szerint mintegy tizenöten, közülük egy tért csak vissza), akiket pont e "látogatás" folytán nem ismerhettem meg még életükben. Bűnük csak egy volt, méghozzá a származásuk. Ismerem a recski tábort is, amelynek működési mechanizmusa nagyságrendekkel tért el a koncentrációs táborokétól, például abban, hogy nem megsemmisítő tábor volt és a csak becsülhető adatok szerint is mintegy másfél millió lélek (gyermek, asszony, férfi) élete fejeződött be ott az iparszerű gyilkolások miatt. Recsken is meghaltak sokan, a rendelkezésemre álló adatok szerint mintegy háromszázan, amely számból már egy is pont eggyel több annál, ami elviselhető lenne. Ugyanakkor Önnek, mint eredeti foglalkozására nézve jogásznak, akinek alaptárgya egyetemi tanulmányai idején a történelem magasabb szintű ismerete volt, nincs joga a két eseményt egy lapra hozni még akkor sem, ha hozzácsapta a mohácsi, muhi, doberdói, vagy a Don-kanyarbeli tragédiákat. Ámbátor a gondolkodó ember ez utóbbinál, no meg a mintegy négyszázötven - ötszázezer (szintén becsült adat!) állami segédlettel elhurcolt áldozat esetében nem tekinthet el attól, hogy az Ön által is képviselt kurzus - különösen 2010 óta - ki nem mondottan, de megnyilvánulásaiban eszmei közösséget vállal azzal az állami gépezettel (nevesítve a Horthy korszak apparátusával), amelynek terhére lehet nyugodtan írni mindkét tragédiát. Tudjuk és kétségtelen, hogy Recsk nem üdülőtábor volt, akik elszenvedték az ottani bánásmódot tiszteletet és megbecsülést érdemelnek, de engedje meg - nem csak magánvéleményként! -, hogy Ön az idézett beszédével elsősorban a regnáló kurzusra hozott szégyent, nem is beszélve saját tudásáról és életlátásáról.

  Köteles tisztelettel:

  Füzes Gábor
  nyugdíjas
  Budapest - Aldebrő
  4Tetszik · · Leiratkozás · Megosztom · Kiemelés
  Földvári Csilla, Bálint János Orosz, Gabor Major és további 6 ember kedveli ezt.
  Szabolcs Szilagyi Pontosan így igaz, Gábor! Néha eltöprengek: vajon tanítanak (tanulnak) még történelmet a magyar iskolákban? Vajon a miniszter úr járt már kiránduláson Auschwitz-Birkenauban? Ma nem kell marhavagonban utazni. Jöhet kényelmesen VIP-ként repülőn is.
  44 perce · Mégsem tetszik · 1
  Gábor Farkas Azt, amit H.mondott, beillik a Fidesz ügyeletes, nagyot mondó (legtöbbször hazug) szövegeibe! Minden tragédiát a baloldal nyakába zúdítani! Nem mondom, hogy a baloldal hattyúfehér volt a történelmi tragédiáinkban - de az esetek nagy-nagy többségében a ...Bővebben
  7 perce · Szerkesztve · Mégsem tetszik · 2
  Gábor Füzes Utóélet: ezt a posztot párhuzamosan feltettem Hende Cs. országgyűlési képviselői FB oldalára is. Ezalatt az egy óra alatt eltűnt onnan. No comment?

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb