Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Együtt a család szent Márton ünnepén

 Ezzel a címmel szerveztek játszóházat az AGORA Művelődési és Sportházban. Az ingyenes program a Szent Márton Emlékév keretében valósulhatott meg.
Róka Szabolcs gyermekszínházi előadását Szent Márton legendájáról egyetlen résztvevő sem hagyta ki. Meglepetés pogácsával és teával  is kedveskedtek a szervezők a családoknak a játszóházban.

“Én most úgy látom, hogy nagyon, nagyon sokan vagyunk: ugye egy szervező minek is örülne jobban, mint hogy alig fér el mondjuk a kisteremben a színházi közönség, körülbelül úgy tippelem, hogy ugyan rekordokat nem döngetünk, de azért egy nagyon jól sikerült rendezvény látszik, hiszen mindenki boldogan járkál egyik helyről a másikra, mindent kipróbálnak, tele vannak a kezek kézműves anyagokkal" - mondta Kiss Andrea, az AGORA gyermek- és ifjúsági szakágvezetője.

A Márton-napi vásárfia készítése, a Bóbita Játszóház, a kézműves foglalkozások és a Szent Márton életét és korát megidéző interaktív játékok mintegy félezer embert vonzottak - természetesen szülőkkel együtt számolva. “Tizenegy óra óta vagyunk kint, tojáshéj be volt festve, és azzal cserépre mozaikoztunk, aztán kaptunk pogácsát, ittunk, meg zenéltek is!" - mesélte Teket Dóra. Beni és Dani édesanyja minden Szent Mártonhoz kapcsolódó rendezvényre kiviszi az ikreket. "Általában mindig eljövünk ezekre a programokra, a gyerekek nagyon szeretik. Meg a Szent Márton Évben végig itt voltunk minden programon, a lampionos felvonuláson is, a fényjáték is nagyon tetszett a gyerekeknek, azt is megnéztük" - mondta Takács Szilvia

A legfiatalabb résztevője a rendezvénynek még karon ülő, néhány hónapos csecsemő volt, a legnagyobbak 14 év körüliek - utóbbiakat elsősorban a kézművesség érdekelte.Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb