Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Népszerűek az időseknek szervezett programok

Idei utolsó rendezvényéhez érkezett a három évvel ezelőtt indult  “Aktív időskor Szombathelyen” programsorozata. A Mágnás Miska című darabot tekinthették meg az érdeklődők a Weöres Sándor Színházban.
A hagyományokhoz híven idén is a színházi előadáso vehettek részt a a 60. életévüket betöltött szombathelyiek az aktív időskor programsorozat idei utolsó rendezvényén. "Az aktív időskor program lényege, az volt, amit azóta is igyekszünk megtenni, hogy a 60 év felettieket összehozzuk" - hangsúlyozta Puskás Tivadar polgármester
A program további célja, hogy az idősebb korosztály olyan eseményekre és helyekre jusson el, amire egyébként nem lenne lehetősége. Az idei évben is számtalan programot állítottak össze a szervezők az aktív idősek számára. "Színházi előadás ami volt arra szoktam eljönni ha van, meg buszos kirándulás, ha van, most Győrben volt az adventi vásárba kirándulás, meg voltunk az Őrségben is velük, úgyhogy nagyon jó programok vannak, és ha jó az idő, akkor az embernek még inkább tetszik" - mesélte Novák Magdolna

Hasonló érdeklődés jellemezte a programsorozat többi rendezvényét is az évben. "Köszönöm az Önkormányzatnak, de azt hiszem minden 60 éven felüli nyugdíjas nevében mondhatom, hogy amennyi tartalmas programot csináltak ennek a korosztálynak. Nagyon jó és nagyon meg vagyunk velük elégedve" - fogalmazott Inzsöl Béláné.

A jövő évben is folytatódik a programsorozat, akkor a hagyományos programok mellett az Önkormányzat kastélylátogatásokat tervez az aktív idősek számára.

Fotó: szombathely.hu
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb