Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Ajándékokat gyűjtöttek az iQor dolgozói

Harmadszor gyűjtöttek az iQor dolgozói ajándékot, hogy a kevésbé szerencsés családoknak tegyék szebbé az ünnepet. Az adományokat az elmúlt években szombathelyi rászorulók kapták, idén először a vépi karitászosok osztották szét városukban.
A tartós élelmiszerek mellett rengeteg játékot, plüssfigurát is gyűjtöttek az iQor dolgozói, hogy ezek segítségével a nehezebb sorsú családoknak is szép legyen az ünnep. A cég filozófiájához hozzá tartozik a rászorulók segítése. "Idén is már több hasonló alkalom volt, hogy könyveket gyűjtöttünk, gyerekkönyveket, volt olyan, hogy mackókat a mentőszolgálat számára, de kisegítették a kollegák a mikulásgyárat is" - tette hozzá Grünwald Imre személyügyi igazgató.

A karácsonyi készülődés jegyében az iQor dolgozói az elmúlt hónapban gyűjtést szerveztek, melynek eredményeként már több mint 400 ezer forinttal támogatták a rászoruló családokat. Emellett több mint 1500 ajándék gyűlt össze, melyet a karitász osztott szét.

"Mint minden karácsonykor a nagycsaládosokat, az egyedül lévőket, a betegeket meghívjuk egy karácsony estére. Tehát nem adományt osztunk, hanem egy nagyon szép est keretén belül, egy vacsora keretén belül megkapják, mikor hazamennek, az ajándékokat" - mondta Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgatója.

Idén Vépen szervezték meg az ünnepi műsort, így az iQor-dolgozók adománya a településen élő nagycsaládokhoz került.
A karitász egyházi vezetője közben abban bízik, hogy a jövőben gyakoribb lesz, hogy egy cég segítséget nyújt a rászorultaknak. Az iQor már most jelezte, hogy a karitász később is számíthat a segítségre.


Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb