Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

KönyvtárMozi Vas megyében

A programnak köszönhetően ott is mozizhatnak, ahol valójában nincs is filmszínház.
A Berzsenyi Dániel Könyvtár által működtetett Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer a megye 201 településén biztosítja a rendszeres könyvtári szolgáltatást és olyan könyvtári kötődésű programok szervezését, melyek hangsúlyos eleme az olvasás- és könyvtár népszerűsítés mellett helyi közösségek szervezése, összetartása, a kulturális értékekre való figyelemfelhívás.

E törekvés részeként az Informatikai és Könyvtári Szövetség támogatásával indult útjára 2015-ben a KönyvtárMozi elnevezésű projekt, melynek célja, hogy a mozival nem rendelkező kistelepülések lakói is átélhessék a mozizás közösségi, filmklubszerű élményét. A projekthez két ütemben tíz vasi település kapcsolódott.

2016-ban a Nemzeti Kulturális Alap Közgyűjtemények Kollégiuma által kiírt pályázat lehetőséget kínált egy olyan komplex, többrészes programsorozat tervezetének kidolgozására, amely négy csomópontot kiemelve, a kiválasztott alkotások vetítését követő, filmes szakemberek által koordinált beszélgetéssel ad betekintést a magyar filmtörténetbe.

A Berzsenyi Könyvtár sikeres pályázatának eredményeként 2017 januárja és 2017 decembere között a megye kilenc településén (Gór, Hegyfalu, Ikervár, Kemenesmihályfa, Pinkamindszent, Rum, Szentpéterfa, Torony, Vasszécseny), összesen 36 alkalommal kerül sor a pályázati programhoz kapcsolódó vetítésre.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb