Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Feltűzték a szalagot a premontreisek

A Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium végzőseinek báljával kezdődött a szalagavatók szezonja Szombathelyen. Négy osztályban összesen száztíz tanuló búcsúzott az iskolájától.
Az útravalót az iskola igazgatója mondta a szalagavatón a száztíz gyereknek. Mind a négy osztálytól személyes gondolatokkal búcsúzott el - beszédében az osztályközösségek erényeit emelte ki. “ Egyik osztályunk hihetetlenül jól reagál a változásokra, ez az óriási erőssége. A másik osztályunk egy nagyon befogadó osztály, ők azért különlegesek, mert egy krisztusi küldetést teljesítenek. Egy harmadik osztályunk igazán emberarcú, ők biológiások, ők valami titkot tudnak, talán többet, mint mások, emberről és természetről egyaránt. És hát ott vannak a D-seim, akik egy évvel többet töltenek az iskolában, kicsit talán érettebbek, ők az élet mellett döntöttek" - fogalmazott Véghné Busics Hilda, a Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium igazgatója.

Az ünnepség komoly részét keringővel zárták a fiatalok, majd az ilyenkor szokásos humoros, kreatív előadások következtek, amellyel még utoljára megmutatták saját egyéniségüket és összetartó erejüket a premontreis, búcsúzó osztályok.Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb