Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Nyelvóra a kémialaborban

Ausztriai diákok vettek részt látványos fizika és kémiaórán a Kanizsai Gimnáziumban. Egy testvériskolai kapcsolat első állomása volt a közös tanóra. Szülői kezdeményezésre épül az együttműködés a két intézmény között.
Precíz méréseket is végeztek a diákok a látványos természettudományos bemutató órán a Kanizsai Gimnázium laborjában. A látványos  tanóra azért különleges, mert felsőőri és kanizsais kilencedikesek dolgoztak együtt. Szülői kezdeményezésre tartották a közös tanórát.

„Az első szülői értekezleten fölmerült, hogy a nyelvtudást jó lenne élőben gyakorolni, és akkor felajánlottam, hogy megpróbálok kapcsolatot teremteni a fiam régi osztályával, ugyanis ő négy évig Ausztriában járt iskolába, és ez az osztály, akiket meghívtunk, az ő régi osztálya.”- mondta el Gyulyás Zita, a Szombathelyi Televízió Híradójának.

A felsőőri Kétnyelvű Szövetségi Gimnázium diákjai most először, de nem utoljára érkeztek a szombathelyi osztályhoz.A szülők szeretnék, ha a jövőben jó és hivatalos kapcsolat lenne az országok, iskolák, gyerekek között. A közös tanulás, a szülők reményei szerint, egy komplex testvériskolai kapcsolat alapját jelenti.

Videó

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb