Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Januárban nem lesz vízdíjszámla

2014-12-30, 09:50
   |   Kategória: Okos
A VASIVÍZ ZRt. 2015. január 1-jétől új vállaltirányítási rendszert vezet be - olvasható a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben.
Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a folyamatos jogszabály-változások és új jogszabályok bevezetése-, továbbá a Társaságunkkal szemben támasztott követelményeknek hosszútávon való megfelelése miatt - a VASIVÍZ ZRt. 2015. január 1-jétől új vállaltirányítási rendszert vezet be. A régi ügyviteli rendszerről az új rendszerre történő átállás több hetes időtartamot fog igénybe venni, ezért várhatóan 2015. január hónapban víz- és csatornadíj számlák kiállítására nem lesz lehetősége Társaságunknak. A zökkenőmentesebb átállás miatt Felhasználóink részére korábban már megküldésre kerültek a 2015. január-február-március illetve január-február-március-április hónapra vonatkozó részszámlák, így csak azon Felhasználóinkat érinti a változás, akik havi leolvasásban szerepelnek nyilvántartásunkban.

Felhívjuk a Tisztelt Felhasználóink figyelmét, hogy az átállás időszakábanaz Ügyfélszolgálati Irodán is korlátozott ügyintézést tudnak munkatársaink végezni:

-          tulajdonosváltozáshoz a bejelentések, szerződések felvétele (ehhez kapcsolódóan elszámoló számlát nem tudunk kiállítani)

-          folyószámlák egyeztetése

-          számlaértelmezések

-          csőtöréshez kapcsolódó bejelentések felvétele

-          egyéb bejelentések.

Tisztelt Felhasználóink! A 2015. I. félévre kiküldött részszámlák módosítására, stornózására - 2014. december 31-ig van lehetősége Társaságunknál. Ezt követően, csak a következő leolvasástól tudjuk igényüket a havi átalány tekintetében figyelembe venni.  Tájékoztatjuk Felhasználóinkat továbbá, hogy a VASIVÍZ ZRt. víz- és csatornadíj számlákat kiállítani várhatóan legkorábban 2015. február hónapban tud, a számlák kiküldési idejéről a sajtóban adunk tájékoztatást.  A vállalatirányítási rendszerre történő átállás miatti kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük. Az átmeneti időszakot követően, az átállás után visszaáll az eddig megszokott számlázási rend.

További kérdés esetén munkatársaink készséggel állnak a Felhasználók rendelkezésére személyesen Ügyfélszolgálatunkon (9700 Szombathely, Légszeszgyár u. 15.), a 94/516-255 telefonszámon, illetve a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

VASIVÍZ ZRt.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb