Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Elindultak az ingyenes szakképzések

2015-09-15, 13:14
   |   Kategória: Okos
A felnőtteknek szóló, munka mellett is elvégezhető műszaki képzéseket a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum biztosítja. Ennek segítéségével a résztvevők különböző hiányszakmákban két év alatt ingyen juthatnak szakképesítéshez.
Megkezdődött a felnőtteknek szóló oktatás a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum iskoláiban. "Itt, Szombathelyen két szakképzési centrum van, mi a műszaki területen képezünk. Indítottunk villanyszerelő, informatikus, illetve még hirdettünk CNC gépkezelőt illetve gépgyártás technológia technikus képzést is" - tájékoztatott Szentgyörgyvári Róbert, a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum főigazgatója.

Az esti képzések többnyire heti háromnapos elfoglaltságot jelentenek délután három és este nyolc óra között. "Ez az oktatás felnőtteknek szól. Tartalma két éves. A gyakorlati tartalom teljesen megegyezik a nappali tagozatos képzéssel és ugyanolyan értékű villanyszerelői bizonyítványt kapnak itt a hallgatók" - fogalmazott Horváth Árpád szakoktató.

Mintegy másfélszázan érdeklődtek a Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum képzései iránt, közülük sokan már el  be is adták jelentkezésüket. "Régóta érdekelt már ez a terület és úgy gondoltam, hogy akkor belevágnék és egy ilyen több lábon állásnak is hívnám ezt a dolgot, hogy ezzel még tovább lehetne lépni" - mondta Ámon Csaba résztvevő.

A szervezők gondoltak a szakképesítés nélküliekre is, számukra nappali tagozaton indítottak képzést dekoratőr, illetve faipari technikus szakmában.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb