Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

SHAKE UP CHRISTMAS – RÁZD FEL A KARÁCSONYT

2016-12-26, 13:59
   |   Kategória: Okos
Az évszázados hagyományok és a modern világban élt mindennapok újdonságai jól megférnek egymás mellett a Premontrei Gimnázium falain beül.
Az ünnep alkalmából Dennis Lobo, az iskola nyelvi lektora ebben a tanévben is meglepte a Premontrei diákközönségét egy karácsonyváró műsorral: a program keretein belül Dennis tehetséges tanítványai az amerikai és brit karácsonyi slágerlisták legnépszerűbb dalait adták elő december 19-én, hétfőn délelőtt a gimnázium dísztermében.

Az énekesek: Pomper Dorina, Szabó Tímea, Poór Szandra, Gróf Nikoletta, Katavics Enikő, Horváth Panna és Hajós Judit egyéni produkcióit vastapssal köszönték meg diáktársaik, de hatalmas sikert aratott Kovács Pál és zenekara is a Jingle Bells című örökzöld rockverziójával. Az egyórás műsort Pomper Dorina és Hajós Judit duettje zárta – a lányok a Shake up Christmas című slágert adták elő.

 Mindenki megörült az ismerős dallamoknak, így az All I want for Christmas és a Last Christmas már a közönség közreműködésével hangzott el. Gratulálunk a Premontrei fiatal tehetségeinek, akik „felrázták” a hallgatóságot, Dennis Lobónak pedig köszönjük, hogy diákjai segítségével idén is megajándékozott minket egy a karácsonyra hangoló dalcsokorral.

Szakály Szilvia
tanár

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb