Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Vasivíz e-számla

Egyre népszerűbb az e-számla igénylése a megyei vízszolgáltatónál, de még mindig kevesen választják ezt a praktikus és környezetbarát megoldást. A cég folyamatosan fejleszti a szolgáltatásait, köztük az on-line ügyfélszolgálatát, ezért a rendszer bővülésére számítanak.
A Vasivíz Zrt. ügyfeleinek egyelőre alig 2 és fél százaléka regisztrált az on-line ügyfélszolgálati felületen, és közülük is csak minden harmadik felhasználó kérte, hogy vízszámlája ne papíron, hanem emailben érkezzen.

Szakács-Boromisza Eszter - ügyfélszolgálati irodavezető, Vasivíz Zrt.
“2018. március elsejével vezettük be az online ügyfélszolgálatot azért, hogy az ügyfelek ne személyesen, hanem online is tudják intézni ügyeiket a nap 24 órájában, akár hétvégén is kényelmesen, otthonról. Ezen az online ügyfélszolgálaton belül, hogyha beregisztrálnak, akkor lehetőségük van megnézni a számláikat, befizetni a számláikat, illetve elektronikus számlát is tudnak igényelni.”

Ennek számos előnye van. Olcsóbb a kézbesítése és a tárolása, és bármikor gyorsan visszakereshető. A szolgáltató internetes ügyfélszolgálatára nagy szükség volt, maguk az ügyfelek szorgalmazták a kialakítását. Az elmúlt egy évben kellően felhasználóbaráttá vált a felület.

Kendik Tamás - projektvezető, műszaki főelőadó, Vasivíz Zrt.

“Jelentős fejlesztéseket kellett a Vasivíznél végrehajtani. A korábbi számlázási, vállalatirányítási rendszerünk ezeket az igényeket nem tudta kiszolgálni, ezért itt a háttérben komoly fejlesztéseket hajtottunk végre, mind a hardver, mind a szoftver terén. Új vállalatirányítási rendszert vezettünk be, ami már ki tudta szolgálni ezeket az igényeket.”

Az on-line ügyfélszolgálaton viszonylag egyszerűen regisztrálhatnak az ügyfelek, két fontos azonosítószám megadása azonban elengedhetetlen. Kétségtelenül könnyebbé válik ezzel az ügyintézés, ezért a Vasivíz Zrt.-nél a rendszer bővülésére számítanak.
Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb