Hiba
 • "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot get "Szombathely" woeid in module "mod_sp_weather".

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  "Could not resolve host: query.yahooapis.com; Unknown error" in module "mod_sp_weather"

  Cannot retrive forecast data in module "mod_sp_weather".

Szivárvány Óvoda fejlesztés

Megkezdődött a Deák Ferenc utcai Szivárvány óvoda külső felújítása. A beruházás célja az épület energiafelhasználásának csökkentése, a korszerű, hatékony és környezetbarát működtetés.
A Társadalmi Operatív Program keretében megkezdődött rekonstrukció az épület hőszigetelését, a bejáratok és előtereinek felújítását, akadálymentesített parkoló és WC kialakítását foglalja magában. A közel 1200 négyzetméteres óvoda energetikai beruházása mintegy 49 millió forintba kerül.
Puskás Tivadar, polgármester
“Remélem, hogy 10-20-30 évig ismételten a szombathely ifjúsága úgy növekedhet itt, ebben az óvodában, úgy fejlődhet és úgy okosodhat, hogy a körülményeket jónak, szépnek és használhatónak teremtettük meg.”

A 40 éve épült óvodában az elmúlt időszakban folyamatos volt a korszerűsítés.

Takátsné Tenki Mária, önkormányzati képviselő
“A belső terek már megújultak, felszerelések, gépészet, és most a külső következik. Nagyon fog örülni ennek a közösség, a szülők, gyermekeknek is komfortosabb lesz és hát látványban sem lesz egy utolsó, hogy a 40 éves óvoda most kívülről is megfog újulni.”

A most megkezdett beruházás nem zavarja az óvoda mindennapi működését, hiszen a belső felújítással már elkészültek. A kivitelezők a gyermekek biztonságára is figyelnek, a munkaterületet elkerítették.

Ganzerné Dávid Gabriella, óvodavezető, Szivárvány Óvoda
“A szombathelyi szivárvány óvodába, most már több éves várakozás után eljött az a remek pillanat, hogy végre külsőben is megújuljon az épület, a belső munkálatok azok minden évben, karbartartások, felújítások sorra kerültek, csodálatosan elkészültek a csoportszobák, szekrények, a belső felületek megújultak, és minden vizes helyiség is ami a gyerekek kiszolgálását szolgálja az már mind felújításra került.”

A külső hőszigetelés várhatóan 8 hónapot vesz igénybe.

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.

Legfrissebb

Legnépszerűbb